Witam. ostatnio kupilem autko z zamontowana ale nie podłączona wyciagarką niemieckiej firmy H& ??? (niestety reszty nie moge odczytac). Z wyciagarki wychodzą dwa grobe kable i tyle - w kabinie mam pilota na kablu. Byłby bardzo wdzieczny komus kto w miare prosto wytłumaczy mi jak podłaczyc ta wyciągarke. czytałem coś o przekaźnikach ale nadal nie wiem. Może jakis schemat? Pozdrawiam
[Aby zobaczyć PDF musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
ze względu ma wysokie prądy pod którymi działa wyciągarka podpinamy je przez specjalne przekaźniki, dodatkowo polecam założyć równiez główny wyłącznik prądu, w razie W
Hyundai podejmuje współpracę z 4mobility - carsharing Hyundai przekazał flotę samochodów i30 nowej generacji, w ramach kontraktu z firmą 4Mobility, oferującą usługi wynajmu samochodów w systemie carsharing. Rozbudowanie floty o samochody marki Hyundai wpisuje się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.