REKLAMA
Witam, chciałbym przerobić pojazd ciężarowy o masie własnej 4000kg na osobowy o dmc 3500
odchudzenie samochodu nie byłoby dla mnie problemem nawet o 1000kg jak załatwić coś takiego żeby było ok
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Myślę ze chodzi Ci o DMC 4000kg a nie masie własnej 4000kg.. Parametr DMC pojazdu jest praktycznie nie do ruszenia.Mozesz ewentualnie w tej sprawie udać się na OSKP moze diagnosta coś podpowie.Jednak cienko ja to widzę...Natomiast sama przeróbka z cięzarowego na osobowy to zaden problem.Mozesz napisać co to za samochód..silvershadow napisał(a): chciałbym przerobić pojazd ciężarowy o masie własnej 4000kg na osobowy o dmc 3500
silvershadow napisał(a):Samochod to stary ził i on własnie wazy 4t ujecie troszke kg z tego pojazdu to żaden problem
Oczywiscie o takim"wynalazku"slyszałem czy wręcz w dawnych czasach widzialem.Jezeli jest to samochod skrzyniowy to zapomnij o jakichkolwiek zmianach.A czy przypadkiem nie śniła Ci sie zmiana ilosci miejsc siedzacych... Oczywiscie myslę o zwiększeniu ich...silvershadow napisał(a):Samochod to stary ził
Migi60 napisał(a):Jezeli jest to samochod skrzyniowy to zapomnij o jakichkolwiek zmianach.