Jak reklamujecie swój serwis samochodowy?

05 Cze 2015, 20:56

Witam, interesuje mnie w jaki sposób reklamujecie swoje warsztaty oraz jakie metody do tego stosujecie?

Pozdrawiam! :)
MichałJag
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 02 1978
Przebieg/rok: 36tys. km
Auto: citroen c4 coupe
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2014

05 Cze 2015, 23:02

Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci reklamę poprzez pozycjonowanie lokalne, według mnie zdecydowanie najskuteczniejsza metoda lub wykupienie reklamy w popularnych serwisach internetowych jak np forum itp. Aktualni klienci mojego serwisu, to w większości osoby, które znalazły adres strony wyświetlony przez google.pl. Korzystam z usług jednej z firm, jestem w 100% usatysfakcjonowany. Na początek polecam zrobienie darmowej wyceny.
Aleksander71
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 1990
Przebieg/rok: 46tys. km
Auto: PEUGEOT 2008

10 Cze 2015, 23:54

Witam, tak jak wspomniał Aleksander, największa ilość nowych klientów możesz pozyskać poprzez internet, ja osobiście korzystam z usług firmy NOWAPOZYCJA , dzięki ich reklamie, chyba będę musiał otworzyć kolejne stanowiska :ok:
adaml13
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 09 2007
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: passat

24 Lis 2015, 14:42

Zdecydowanie najlepiej zainwestować w pozycjonowanie strony internetowej - to najskuteczniejsza forma reklamy w internecie. Polecam wykonać darmową analizę strony.
Dominiq
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 2000
Auto: Duster

15 Lut 2017, 11:42

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie w wyszukiwarkach.
Sullivan12
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 02 1989
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: skoda
Silnik: 1.9
Paliwo: Benzyna + CNG
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1980

04 Kwi 2020, 10:28

No cóż, moim zdaniem najlepszym pomysłem na reklamę takiego serwisu może być lokalna kampania w social media. Mimo wszystko także ogólne pozycjonowanie strony warsztatu w google powinno znacząco pomóc w zwiększeniu ilości klientów i warto się nad takim rozwiązaniem zastanowić
bebosar
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...

04 Kwi 2020, 14:45

Dobrym sposobem na reklamę są portale ogłoszeniowe i face. Wiele osób szuka wykonawcy w internecie, a czasami części zapasowych.
jarekcda
Obserwowany

Przebieg/rok: 29tys. km
Auto: Ford Puma
Silnik: 1,4
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1998