Witam
W sobote jade kupic samochód (jestem pełnoletni) , ale chce spisac umowe tak zeby przeszły mi znizki mojego ojca.
Jak to zrobic ?
Chcialbym zebym to ja byl w dowodzie na głownej stronie a ojciec wbity z tyłu jako współwłasciciel.
Moze ktos ma taki wzór umowy ?
Bardzo prosze o pomoc.
Z góry dziekuje za kazda odpowiedź.
Po prostu dopisujesz, że ojciec będzie współwłaścicielem na standardowej umowie. Ewentualnie możecie przed wydrukowaniem takowej, dopisać to na komputerze
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
A nr sinika ?
w dowodzie nie ma numeru silnika , w karcie pojazdu jest ---
samochod jest 96 , w 2007 byl sprowadzony.
Czy to normalne ze nie ma numerów silnika ?
Jak działa skrzynia biegów MMT w Toyotach? Skrzynia biegów MMT Toyoty jest dostępna w modelach Aygo, Yaris, Corolla, Corolla Verso, Auris i nie należy jej mylić z automatyczną skrzynią biegów, która jest oferowana na rynku północnoamerykańskim ...
Duże przenośne szybkie ładowarki - powerbank do auta elektrycznego Volkswagen przedstawia przenośną ładowarkę umożliwiającą szybkie zasilanie aut w energię elektryczną. Działa ona na zasadzie „powerbanku”, urządzenia pomocniczego do telefonu komórkowego. Niezależnie od ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.