REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to w końcu jaka jest Twoja wersja? Bo raz piszesz, że 1.8T to muzeum i Mojżesz tym przed uciekał przez morze, only 2.0 TFSI na pasku #tenniezepsuty... a tu polecasz 1.8T. Pogubiłem siędemirbiras napisał(a):Jak benzyna to 1,8T tylko wadą jest to że te końcowe wersje to mała moc a duże auta i występują w starych budach ze starymi rozwiązaniami.
Wiatrowy napisał(a):Panowie.
Budżet 30k.
Wiatrowy napisał(a):Myślałem o A4B6, może B7.
Dajcie znać, co myślicie, pozdr
a to ciekawe co piszesz, bo ostatnio w temacie o Audi do LPG jednak poleciłeś TFSI.demirbiras napisał(a):atomiast raz ze nie wiadomo czego autor szuka, może PB pod lpg
te wykrzykniki prymarne w pisowni zawsze mają 3 litery, czyli ach, ale ahademirbiras napisał(a):oh ah
fcgetin napisał(a):Tu bardziej chodzi o świadomość, bo jak ktoś pyta o kompletnie bezawaryjne i tanie w eksploatacji audi czy bmw to reaguję śmiechem. Natomiast jak ktoś jest świadomy, że auto może generować koszty to ok
fcgetin napisał(a):Szukasz benzyny czy diesla?
Barol napisał(a):Mając 30k nawet bym nie patrzył na A4 B6
Raziel11 napisał(a):natomiast w B8 jedyny sluszny silnik dla kowalskiego to TDI
Wiatrowy napisał(a):Da się jakoś procentowo określić, ile droższa jest ekspoatacja? Tak orientacyjnie chociaż, czy bardzo, czy tylko trochę
Wiatrowy napisał(a):To trochę komplikuje, bo jak pisałem wyżej - benzynka raczej.
Za 30k da się kupić uczciwe B8?
nie szpanujmike napisał(a):te wykrzykniki prymarne w pisowni zawsze mają 3 litery, czyli ach, ale aha
a kto takich głupot Ci nagadałfcgetin napisał(a): Z ciekawostek żeby głupie żarówki w b7 wymienić, to musisz zderzak zdejmować...