Jak to jest z tymi ucieczkami

05 Kwi 2008, 11:16

yogi_tt napisał(a):witam
ja uciekałem przed policją, uciekłem im ale po okolo 15min znalazli mnie bo spisali moje numery :? oczywiscie wytargali mnie z domu zakuli i zawiezli na dolek (a uciekalem z miejsca pobicia z kolegami) za pobicie dostalem osobny wyrok a za ucieczke mialem sąd ale poddałem sie dobrowolnej karze i dostalem 8 punktów i 400zł+ koszty sadowe, chcieli mi zabarc prawko ale napisalem pismo ze potrzebuje prawko zeby jezdzic do pracy i dlatego mi nie zabrali.

jest sie czym pochwalic ...... :D a szczerze to i tak mało dostałeś
greyt
Początkujący

05 Kwi 2008, 11:33

A po co żeś do domu wracał? 8)
Trzeba było pojechać do kumpla, albo na działkę, poczekać do rana. z kumplami twierdzić, że piliście przez całą noc wóde, a samochód Wam ukradli. Na dowód, moglibyście go podpalić w lesie (w końcu jaki d...l podpala własne auto?), a że byliście pijani w trzy d.py to o kradzieży dowiedzieliście się dopiero rano.

Sądzę, że to auto było czymś pokroju BMW 318i z 1990 roku, więc strata niewielka :twisted:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Kwi 2008, 12:35

Dishman napisał(a):A po co żeś do domu wracał? 8)
Trzeba było pojechać do kumpla, albo na działkę, poczekać do rana. z kumplami twierdzić, że piliście przez całą noc wóde, a samochód Wam ukradli. Na dowód, moglibyście go podpalić w lesie (w końcu jaki d...l podpala własne auto?), a że byliście pijani w trzy d.py to o kradzieży dowiedzieliście się dopiero rano.

Sądzę, że to auto było czymś pokroju BMW 318i z 1990 roku, więc strata niewielka :twisted:

Bez urazy, @Dishman, ale dobrze się czujesz?!
I w domu wszyscy zdrowi są?

Jak gość miał jaja, żeby nawywijać, to niech ma honor i odwagę ponieść konsekwencje! A nie ukrywać się jak kret, albo przedszkolak jakiś...

Wstydź się, że w ogóle Ci takie pomysły do głowy przychodzą...!
A gdyby tak w trakcie tej ucieczki potrącił Twoją Dziewczynę/Żonę? Nadal miałbyś dla niego takie "dobre rady"?!
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

07 Kwi 2008, 15:29

Post był nie do końca na poważnie. Zwyczajnie zdumiało mnie to, że koleś przeskrobał i zwyczajnie pojechał do domu spać. To po co w ogóle uciekał? To kompletny bezsens.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Kwi 2008, 17:39

Dokładnie. Jak coś spier****** na drodzę musisz siędo tego przyznać. W końcu HONOR MĘŻCZYZNY!! Bez urazy, ale dla mnie ci, którzy uciekają z jednej storny są odważni, a z drugiej strasznie głupi..stracić prawko bo co, szkodą kilkuset złotych..
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

13 Maj 2008, 10:42

Siema Według mnie uciekać przed pałami to bezsens , w mojej wiosce jest gość co maluchem przez zaorane poe uciekał niestety zrobil to za wolno bo mu nr spisali i zanim do domu wrócił to już na niego czekali, oczywiście był pod wpływem bez prawka i ucieczka , to nie pierwszy jego wyskok wiec sie nazbierało tego 4 lata. A cała jego przygoda zaczeła sie jak wracał ze sklepu z browarami (nie pierwsze tego dnia ) i stuknął radiowóz, który stał za krzakiem, normalny kierowca by go zobaczył z pół kilometra bo nie był specjalnie schowany :):):)
Fiat Tipo 1.4 AGT cat i.e. dla mnie bomba POZDRO
blyskacz17
Nowicjusz

Miejscowość: Car city
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD - test spalania
    Jak wykazał test, napęd przenoszony wyłącznie na jedną oś jest gwarancją niższego spalania. RAV4 w tej wersji sprawdzi się jako samochód firmowy gwarantujący wysoką wartość rezydualną. Za dobre osiągi odpowiada hybrydowy ...

13 Maj 2008, 12:06

I znowu - kolejny mądry. Jak był narąbany i nie chciał, żeby go miśki nakryły, to jak już ucieka, to wszędzie byle nie do domu. Miejsce zamieszkania to lokalizacja gdzie zapuka nawet głupi posterunkowy. A i tak wystarczy się schować w piwnicy i Cię nie znajdą.

Nie popieram pijaków, tych co uciekają przed policją, itd. Ale jak już ktoś ucieka, to do licha niech chwilę pomyśli. Oszukiwać też trzeba umieć, bo jak nie to takiego cepa złapią zaraz za rogiem.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika