Jak to podłaczyc zeby dobrze grało

23 Mar 2009, 21:55

WITAM kupiłem cos takiego i nie wiem jak to podłaczyc bo słyszałemz e cos trzeba zmostkowac tylko nie wiem w jaki sposób gdzie co i ja. podaje link do wzmacniacza [link do oferty na Allegro wygasł] a tutaj skrzynia basowa do tego [link do oferty na Allegro wygasł] prosze o szybkie odpowiedz bo chce to jak najszybciej podłaczyc POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

24 Mar 2009, 09:14

[link wygasł]

Proszę bardzo :)
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

26 Mar 2009, 07:44

ok kolego przypuszczam ze ja mam tam wsadzic kabel w te otwory zeby sie zrobił mostek a gdzie podłaczyc w tedy skrzynie
wampir1717
Aktywny

28 Mar 2009, 10:56

koledzy bedzie ktos wiedizał jak mam to zrobic bo chciałbym to jak najszybciej podłaczyc a nie mam pojecia jak
wampir1717
Aktywny

30 Mar 2009, 10:32

Kolego te mostki polegają na tym ze wkładasz kabel minusowy i plusowy w oznaczone przeze mnie gniazdo podpisane mostek i w nie właśnie wkładasz minus i plus od skrzyni.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Kwi 2009, 08:27

czyli tak od jednego minusa do drugiego wsadzam kawałek kabla i tak samo robie to z plusem a pózniej dopiero podłanczam skrzynie do tego
wampir1717
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla 1.8 VVT-i Hybrid - test spalania
    To jeden z powodów, dla których najnowsza, 12. już generacja Toyoty Corolli szturmem zdobyła rynek kompaktowych samochodów, obejmując pozycję lidera w swoim segmencie. Wersja z hybrydowym napędem 1.8 ...

02 Kwi 2009, 09:51

Nie wsadzasz zadnych kawałków kabli poprostu tam co pisze BRIDGET i jest poprowadzona biała kreska od plusa do minusa to tam wpinasz skrzynie zachowujac odpowiednia polaryzacje plus do plusa i minus do minusa. Wzmacniacze sa juz tak skonstrułowane że nie trzeba przeprowadzac kabli z jednego minusa do drugiego wszytsko robi sie ze tak powiem automatyczne.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

02 Kwi 2009, 13:37

oki czyli bedzie tak jak zmostkowane
wampir1717
Aktywny

02 Kwi 2009, 14:07

Dokładnie jak tak podłączysz będzie zmostkowane.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Kwi 2009, 15:14

oki podłaczyłem i powiem tak szczeze ze nie widze róznicy w graniu a wczesniej miałem normalnie podłaczone bez zmostkowania
wampir1717
Aktywny

03 Kwi 2009, 08:03

Słuchaj bo to raczej różnicy nie wyczujesz, różnica by była jak byś podłączył sporo mocniejszy sprzęt....
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika