REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Używałem kilka razy i uważam ze to bardzo fajna opcja. Tylko trzeba planować ją z wyprzedzeniem pobierając dany obszar na którym mamy wyznaczoną trasę.Moskito napisał(a):Tryb offline: Możesz pobrać mapy, aby używać ich w trybie offline, co jest szczególnie przydatne, gdy nie masz dostępu do Internetu.
Tego jakoś nie kojarzę ale sprawdziłem i mogę wybrać rodzaj silnika. Co ciekawe jak wybrałem trasę z punktu A do B to przy samochodzie elektrycznym pokazuje inną niż przy wyborze silnika benzynowego. Pokazuje się tez zielony listek i możliwe oszczędności. ciekawe jak to działa w realu.Moskito napisał(a):W sekcji "Transport" wybierz opcję "Samochód".
na jakiej podstawie tak twierdzisz?MotoAlbercik napisał(a):Jakby jednak nie patrzeć, mapy google nie zastapią tradycyjnej nawigacji...
tu fakt ale aby zostać na dotychczasowej trzeba kliknąć anuluj, w przeciwnyn razie zmieni automatycznie na trasę krótszą/szybsza w zależności od tego co masz ustawione.Rokiko napisał(a):Jedno co mnie w tych mapach denerwowało kilka razy to zmiana trasy na tą zaproponowaną podczas jazdy chociaż nie potwierdziłem takiego zamiaru przy propozycji ze strony aplikacji klikając "akceptuj".
Kao napisał(a):na jakiej podstawie tak twierdzisz?