Niby pewnie proste ale ja tego jeszcze nie robiłem;p
Wiec nie mam pojęcia jak i gdzie sie za to zabrac ?
Wiem ze, olej powinien byc: Texaco S5 75W90 API GL5 i chyba 1,1 l wchodzi (ale nie jestem pewien?)
Czy ktos moze mi krok po kroku napisac co i jak ?;D
Masz 2 korki na IRD odkręcasz górny później dolny i spuszczasz olej. Usuwasz opiłki z korków (zapewne jakieś tam się będą znajdować) zakręcasz dolny otwór i nalewasz przez drugi otwór znajdujący się wyżej olej do pełna, zakręcasz i po sprawie
Jak sprawdza się Hybryda na bardzo krótkich dystansach 3-5km? Przyszedł mi do głowy pomysł o tym żeby sprawdzić jak napęd hybrydowy zachowuje się podczas użytkowania na bardzo krótkich dystansach. Chodzi tu o jednorazowe odcinki na dystansach około 3-5km. Wiemy, że hybrydy stworzone ...
Wyposażenie i BMW ConnectedDrive w BMW ActiveHybrid 3 Wysokiej jakości wyposażenie standardowe, z dwustrefową automatyczną klimatyzacją działającą także przy wyłączonym silniku oraz opcjonalnym systemem nawigacyjnym Professional. Liczne, ekskluzywne systemy wspomagania kierowcy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.