Niby pewnie proste ale ja tego jeszcze nie robiłem;p
Wiec nie mam pojęcia jak i gdzie sie za to zabrac ?
Wiem ze, olej powinien byc: Texaco S5 75W90 API GL5 i chyba 1,1 l wchodzi (ale nie jestem pewien?)
Czy ktos moze mi krok po kroku napisac co i jak ?;D
Masz 2 korki na IRD odkręcasz górny później dolny i spuszczasz olej. Usuwasz opiłki z korków (zapewne jakieś tam się będą znajdować) zakręcasz dolny otwór i nalewasz przez drugi otwór znajdujący się wyżej olej do pełna, zakręcasz i po sprawie
Rimac C_Two - elektryczny supercar Rimac C_Two to elektryczny supercar produkowany przez chorwacką firmę Rimac Automobili. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych samochodów na świecie, oferujący niezrównane wrażenia z jazdy i niezwykle wysoką ...
Prawnuk Sir Ernesta Shackletona podbija Antarktydę Hyundaiem Santa Fe Hyundai Santa Fe, wyposażony w silnik Diesel 2.2l, stał się bohaterem pierwszej samochodowej wyprawy przez Antarktydę. Za kierownicą samochodu, biorącego udział w tym historycznym wydarzeniu, zasiadł Patrick Bergel – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.