Jak zaaktualizować GPS SmartGPS 760 ?

24 Sty 2015, 16:02

Witam, wujas dał mi nawigację w nadzeji, że zrobię uaktualnienie mapy Polski na ten, albo poprzedni rok. No dobra, podpinam tą nawigację i nawet nie widzi jej komputer. Sterowników nie mogę znaleźć by mi oświetliły windowsa 7.

Jest ktoś kto może mi pomóc ? Znalazłem na hamsterze pliczki do nawigacji, czytałem o tym jak ludzie chcą odblokowywać je, nie wiem po co do końca jeszcze, ale mam nadzieję, że wcale nie bedę musieć jej odblokowywać.

Ktoś mi pomoże ? Bardzo bym prosił.
ryniek
Obserwowany

Auto: Mazda 323F BJ

27 Sty 2015, 23:01

ryniek napisał(a):ludzie chcą odblokowywać je, nie wiem po co do końca jeszcze

Po to żeby im działała np. AutoMapa

Jeżeli masz aktualizację oryginalnej mapy zainstalowanej na tym systemie nie będziesz musiał nic instalować. Podłącz urządzenie i uruchom pliki instalacyjne i sprawdź czy oprogramowanie wykryje urządzenie.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    COMFORT, ECO PRO oraz ECO PRO+: trzy tryby jazdy BMW i3
    COMFORT, ECO PRO oraz ECO PRO+: trzy tryby jazdy umożliwiające idealny kompromis między radością z jazdy i wydajnością paliwową. Podobnie jak w konwencjonalnie napędzanym samochodzie, zasięg pojazdu z napędem elektrycznym ...