Problem z fotoradarami i wybór tmc.

02 Sty 2015, 15:55

Witam. Posiadam nawigację goclever navio 505 z niedawno zainstalowanym oprogramowaniem nawigacji igo primo 2.0 - 9.6.2.209584. Mam problem z fotoradarami, ponieważ nie widzę ich na mapie, a w ustawieniach są załączone(więcej...>ustawienia>dźwięk o ostrzeżenia>ustawienia punktów alarmowych>typy ostrzeżeń) co byście poradzili? No i mam jeszcze jedno pytanie czy znacie kompatybilną antenę tmc z moją nawigacją, no i czy będzie ona obsługiwana przez IGO primo. Z góry dziękuję za pomoc.
PATRYKI8
Nowicjusz

Auto: Mercedes B

02 Sty 2015, 19:57

PATRYKI8 napisał(a):Mam problem z fotoradarami, ponieważ nie widzę ich na mapie, a w ustawieniach są załączone

Może ich nie ma dodanych na twojej mapie dlatego ich nie widać.

PATRYKI8 napisał(a):No i mam jeszcze jedno pytanie czy znacie kompatybilną antenę tmc z moją nawigacją

Poszukaj ładowarki do twojego goclever navio 505 z anteną TMC, powinna współpracować bez problemu. Ładowarka będzie miała długi solidny kabel i dodatkowy przewód, będącym anteną odbiorczą TMC.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

02 Sty 2015, 22:00

Niech pan zobaczy moje pliki z poi i map.
[link wygasł]
[link wygasł]

W sprawie tmc mam rozumieć, że będzie działać na igo i mam kupić antenę wraz z ładowarką samochodową i wejściem na USB?
PATRYKI8
Nowicjusz

03 Sty 2015, 10:36

Można zamknąć temat. Do fotoradarów wystarczyło ściągnąć pliki do folderu speecam.
PATRYKI8
Nowicjusz

13 Sty 2015, 01:23

PATRYKI8 napisał(a):W sprawie tmc mam rozumieć, że będzie działać na igo i mam kupić antenę wraz z ładowarką samochodową i wejściem na USB?

To mam być antena TMC z ładowarką samochodową. Tak jest na USB. Kabel będzie długi i chyba to jest najlepsza opcja jeżeli chodzi o tą antenę do tego zestawu.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999