Witam Wszystkich jestem nowy na forum
A no więc przejdę do sedna może nie będę zanudzał a może i otrzymam tutaj jakąś wskazówkę lub cenne informacje .
Chciałbym zacząć przygodę z testowaniem samochodów a głownie chodzi mi tutaj o informacje na temat szkolenia / egzaminu na kierowce testowego ( tester samochodowy ) gdzie można taki licencjat nabyć ? Szukam od długiego czasu po google lecz nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi , jedynie co udało mi się uzyskać to cenę takiego egzaminu oraz że składa się z 3 części .
Polecono mi pytać po automobilklubach tak więc też zacząłem drogą mailową ale bez skutku
![Smutny :(]()
, mieszkam w małej miejscowości gdzie do najbliższego większego miasta mam +200km... a nie chciałbym jechać w ciemno i tak próbować swoich sił w zaczerpnięciu informacji ( Jestem z Małopolskiego ) .
Czy może jakaś osoba posiada jakieś informacje ( co / gdzie / jak / kiedy ? ) jak zacząć taką przygodę ? Moją pasją jest motoryzacja , dużo jeżdżę samochodem oraz sprawia mi to kolosalną przyjemność więc chciałbym uzyskać jakieś informacje gdzie można lub kogo można by zapytać o taki Licencjat.
Pozdrawiam Wszystkich
![Wink ;)]()