Muszę pomalowac przedni zderzak ,ale najpierw musze zalepic dziury ktore zostaly po halogenach. Czym to najlepiej zrobic zywica i potem zjechac caly zderzak papierem sciernym i pomalowac?[/list]
witam możesz tak zrobić ,tylko najpierw wypełni czymś te dziury może być pianka budowlana jak ona wyschnie odetni nadmiar nożem i załataj to włoknem szklanym na specjalną siatkę i później szpachlówka i malowanie .Powodzenia
arcze napisał(a):witam widzę że komuś nie podobają się moje pomysły ,ale kolega nie pyta o kupno halogenów lecz jak zalepić dziury po tych halogenach
A dlazego niepodobaja mi sie twoje pomysly, ja nic takiego nie napisałem.
Chodzi mi o to ze autor tematu zalozyl go 8 miesiecy temu Dlatego "niezly archeolog"
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Skrobaczka do szyb samochodowych Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.