Jak zalepić dziury po halogenach w zderzaku?

27 Maj 2008, 19:47

Muszę pomalowac przedni zderzak ,ale najpierw musze zalepic dziury ktore zostaly po halogenach. Czym to najlepiej zrobic zywica i potem zjechac caly zderzak papierem sciernym i pomalowac?[/list]
walerianczyk
Nowicjusz

Miejscowość: poznan

13 Sty 2009, 20:10

witam możesz tak zrobić ,tylko najpierw wypełni czymś te dziury może być pianka budowlana jak ona wyschnie odetni nadmiar nożem i załataj to włoknem szklanym na specjalną siatkę i później szpachlówka i malowanie .Powodzenia
arcze
arcze
Nowicjusz

13 Sty 2009, 20:37

Najlepiej dokupic halogeny :) lub jakies zaslepki na nie(jak wogule jest cois takiego)
ps.arcze to niezly archeolog(27 Maj 2008-13 Sty 2009) :)
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

17 Sty 2009, 21:09

witam widzę że komuś nie podobają się moje pomysły ,ale kolega nie pyta o kupno halogenów lecz jak zalepić dziury po tych halogenach :D
arcze
arcze
Nowicjusz

18 Sty 2009, 10:22

Łatanie żywicą ok ale najpierw sprawdź czy żywica dobrze trzyma się zderzaka ,do niektórych tworzyw żywica nie przylega za dobrze powodzenia.
jurek62
Początkujący

Miejscowość: warszawa ząbki

25 Sty 2009, 21:41

arcze napisał(a):witam widzę że komuś nie podobają się moje pomysły ,ale kolega nie pyta o kupno halogenów lecz jak zalepić dziury po tych halogenach :D

A dlazego niepodobaja mi sie twoje pomysly, ja nic takiego nie napisałem.
Chodzi mi o to ze autor tematu zalozyl go 8 miesiecy temu :lol:
Dlatego "niezly archeolog" :lol:
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skrobaczka do szyb samochodowych
    Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...