Jak zniwelować rysy?

04 Gru 2007, 23:17

Witam. Mam forda ka służbowego (srebrny metalik) i trzy razy puknęłam.Nie ma wgnieceń tylko rysy i jakieś czarne coś widać z pod spodu. Chyba tylko ta wierzchnia warstwa jest zdarta. Chciałabym sama to jakoś zamaskować i czytałam kilka poradników. Nie wiem czy można im wierzyć i chciałam spytać specjalistów.Problem w tym że jestem w UK i nie wiem co z tymi materiałami (pasta Tempo itp...)Proszę o rade chłopaki...Dzięki, pozdrawiam
lamia
Nowicjusz

5

04 Gru 2007, 23:50

BYło już na forum i to całkiem niedawno i do tego kilka tematów.Wystarczy poszukać.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
1

05 Gru 2007, 19:29

spójrz wyżej, tam kilku chlopaków łącznie ze mna radzi co zrobic... równiez pozdrawiam z uk
toro
Nowicjusz

Miejscowość: gb
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota SA 1949 rok
    Pierwszy powojenny samochód Toyoty to właśnie niewielki SA. Model istotny, ponieważ przez następne 15 lat Toyota była znana właśnie z tego rodzaju aut. Toyota SA to jeden z pierwszych niewielkich samochodów, ...