Witam wszystkich .mam takie pytanko jakim srodkiem dobrze by bylo zabespieczyc podwozie samochodu... potrzebuje zeby to byl jakis odpowiedni preparat i powiedzcie mi szczeze czy brac sie za to samemu czy oddac auto do specjalisty w tej dziedzinie...
ja zabezpieczyłem gumaxem i jest dobrze środek tani i łatwy do nalozenia , i dobry dla osób ktore lubia grzebac przy ego typu sprawach jeslinie polecam zakładzik jakis zajmujacy sie tymi rzeczami
Najlepiej jeśli samochód ma kilka lat na początku podwozie pokryć olejem samopełzającym.Owy olej ma za zadanie wyżarcie rdzy, po upływie kilku miesięcy , najlepiej na wiosne umyć podwozie i pokryć go środkiem Valvoline np.Tectyl.Samochód w ten sposób powienien być dobrze zakonserwowany.
Urwana świeca zapłonowa NGK przy próbie odkręcenia Witajcie, dopadł mnie problem urwanej świecy NGK chciałem wymienić wczoraj świece w moim Voyagerze z silnikiem 3.3 i w tylnej głowicy środkowa świeca została ukręcona. Pozostałe dwie odkręciły się bez większych problemów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.