Jaka nawigacja do 1500 zł ?

26 Cze 2009, 22:56

Witam, mam pytanie od nośnie nawigacji. Chcę kupić jakiś dobry gps w cenie max do 1500 zł.Jak możecie do dajcie propozycją jaka nawigacja bedzie najlepsza . Z góry dziękuję :)
(L)ukasz
Nowicjusz

Miejscowość: WKZ

27 Cze 2009, 09:27

Za 150zł to kupisz już GPS który ma wszystko począwszy od GPS-u na Wifi kończąc np. [link do oferty na Allegro wygasł]
tylko zastanów się czy jest Ci to wszystko potrzebne bo po co przepłacać jak i tak się nie będzie wykorzystywać wszystkich możliwości
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

27 Cze 2009, 20:52

No tak, pewnie, że nie ma sensu przepłacać. Jaką byś nawugacje polecił, która według Ciebie jest na prawdę dobra i warto ją mieć ?
(L)ukasz
Nowicjusz

28 Cze 2009, 19:39

Nokia 500 bardzo dobry sprzęt używałem przez sporo czasu i byłem jak najbardziej zadowolony jak inni się pytali na Cb "koledzy działa wam nawigacja bo mi coś się zgubiła" to ja zawsze miałem sygnał jedynie gdzie gubiła zasięg to w tunelach ale to normalne. Dodatkowo duży i czytelny wyświetlacz, da się ustawić automatycznie włączający się tryb nocny jak się zaczyna ściemniać, filmy, zdjęcia, połączenie blutu z telefonem. jak najbardziej polecam.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

28 Cze 2009, 23:05

Znalazłem taką nawigacje Clarion MAP780, co o niej myślisz?
(L)ukasz
Nowicjusz

29 Cze 2009, 11:14

Nie użytkowałem ale widzę że ma bardzo podobne dane techniczne jak i Nokia 500 więc powinna być dobra.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda w klapkach lub boso - to niebezpieczne!
    Zwłaszcza latem zdarza się, że kierowcy prowadzą samochód w nieodpowiednim obuwiu, takim jak klapki czy sandały na koturnie, a czasem nawet próbują obsługiwać pedały gazu czy hamulca bosymi stopami. Grozi to ...
    Spiesz się powoli - jedź płynnie
    Nawet trzech na czterech polskich kierowców przekracza dozwoloną prędkość w terenie zabudowanym. W ten sposób narażają na niebezpieczeństwo siebie i innych uczestników ruchu. Dlaczego w mieście lepiej ...

29 Cze 2009, 15:26

a ja połączyłem przyjemne z pożytecznym. Przedłużyłem umowę na neostrade i dostałem larka 35.6

za 1500 możesz mieć faktycznie już wszystko ale szkoda twojej kasy. Nawet takiego larka za 200pln i ci styknie bo z bajerów pewnie nawet nie skorzystasz bo są nieużyteczna.
Czy to aby na pewno prawda??
dlugopis
Nowicjusz

Miejscowość: WWA

03 Lip 2009, 19:48

osobiscie to bym polecał jakiegos smartfona na WM bo i po co wywalać kase na navi co uzyjesz ja 5 razy do roku a tak to masz jeszcze dobry telefon z aparatem , palmtopa z wifi i navi ( do tego jaka chchesz bo na tym pojda wszystkie dostepne programy)
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

18 Lip 2009, 23:27

kup se laptopa, tu chodzi o mapy w miare nowe,
"Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback

20 Lip 2009, 13:32

godfather78 napisał(a):kup se laptopa, tu chodzi o mapy w miare nowe,

tylko ze laptopa do kieszeni nie schowa a wiadomo jak to u nas jest..... a palmtop jest kieszonkowy i rownie funkcjonalny jak laptop
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

27 Lip 2009, 16:03

ja proponuja te nawigacje
[link do oferty na Allegro wygasł]
WOJCIECH
Początkujący

Miejscowość: Kutno

19 Sie 2009, 20:33

Garmin to jedna z lepszych firm

Ważna jest wgrywanie nowych map do GPS
Kuba93
Nowicjusz

Miejscowość: Nisko

20 Sie 2009, 13:58

Kuba93 napisał(a):Garmin to jedna z lepszych firm

Ważna jest wgrywanie nowych map do GPS

nie polecam szkoda nerowow .....
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

03 Sie 2010, 09:12

pisalem to juz w innym poście więc przeklejam

Witam. Prosta sprawa jak się wybiera !!!
Cena noj mogę powiedzieć że serwis !!!
kupiłem VORDON 5" używałem 3 miesiące z wielkim zadowoleniem (przejechałem Francję, Niemcy i Włochy) był super na mapach od sprzedawcy. ALE STŁUKŁEM DOTYK PRZEZ PRZYPADEK. Wystarczyło zadzwonić pod 505-943-007 i miły serwisant wymienił wysyłkowo za 100 zł w ciągu dwóch dni !!!!!!!! Gdzie w innym serwisie na mieście powiedzieli ze koszt to ponad 200 zł (głupota).
Gość z serwisu bez problemu odbierał telefony, można było się dogadać tak że cała zabawa trwała nie cały tydzień i miałem sprzęt w domu
Kupcie sobie tomtoma wydając 1500 zł i macie to samo a jaki serwis drogi!! Dla znajomego też zamawiam vordona 5" bo wiem ze jak mi się Spier.....li to bez problemu mi naprawią.

i dodam ze dali mi rok gwarancji, sprawdzają sobie po loginie kiedy kupiłem, jak chcecie jakąś reklamować nie dzwońcie do sprzedających szkoda słów!!! fige wiedzą i kontakt miałem tragiczny z jednym, walcie smiało pod ten numer na górze 505-943-007. Jakiś młody ale spoko typ :wink:
alosa
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

03 Sie 2010, 16:32

kolego jak byś zauważył temat jest z zeszłego roku z czerwca, a ostatni post z sierpnia zeszłego roku :) wątpie że autor jeszcze szuka tej nawigacji.

pozdrawiam
czajanik
Nowicjusz

Miejscowość: CIESZYN