19 Maj 2011, 00:19
Polecam tą nawigację: Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty
Wgrana mapa jest co najmniej dobra, moduł GPS też jest dobry (znaczy się moim zdaniem jest dość precyzyjny, choć oczywiście zależy to od miejsca gdzie jesteśmy). Ekran jest czytelny a głos z nawigacji wyraźny i głośny, bezproblemowo gmerało mi się w ustawieniach w czasie postoju, niestety w czasie jazdy jest znacznie gorzej (dotykowy ekran wymaga odrobinę przyzwyczajenia, a na wybojach ciężko o precyzję - dodam że robiłem to także jako pasażer, jest łatwiej niż z kierownicą w ręku, ale nadal trochę brakuje do mojego pełnego zadowolenia z funkcji głaskania).
Dodatkowe zalety które nie bardzo miałem okazję wykorzystać, a są wymienione u sprzedawcy:
- odblokowane urządzenie - wgrana mapa jest na tyle dobra że nie widzę potrzeby jej zmiany, niby i tak jest łatwiej niż z zablokowaną, ale nie chce mi się z tym bawić, szukać lepszej...
- oglądanie filmów (jestem w samochodzie, dzieciaki mają DVD przenośne, ja mam kierownicę)
- słuchanie muzyki (MP3) - od tego mam radio
- podłączenie kamery cofania - nie mam takowej
- gry - prowadzę, jak chcę pograć to mam do tego lepszy sprzęt niż nawigację
- oglądanie wgranych zdjęć - nie wiem po co mi to, mam aparat, komórkę...
Małe a upierdliwe wady:
- brak ładowarki domowej (trzeba albo w samochodzie, albo z kompa, łatwo można kupić zasilacz do którego się wpina USB, ale i tak uważam że to błąd)
- bateria trochę za krótko trzyma, mogli dać lepszą skoro wrzucili duży ekran...
To by było chyba na tyle. Z wysyłką nie miałem problemów, ale trzeba trochę poczekać aż przyjdzie - wysyłka z Chin. Tak czy inaczej polecam tą navi z droptrend.com
Ostatnio edytowany przez
arekk10, 19 Maj 2011, 07:45, edytowano w sumie 1 raz