bonifacy napisał(a):Chyba masz za mało kasy , zwłaszcza na ten : wielki ekran panoramiczny . Szukaj w używkach . Na allegro być może coś znajdziesz .
Nie zgodzę się z tą opinią .... mogę śmiało polecić Lark 35.3 co prawda ten model nie ma panoramicznego ekranu ale jest inny model też Lark 43.0 Panorama - dlaczego polecam Larka ??? a bo dlatego, że miałem już różne nawigacje - od 1400zł do tych najtańszych !! Panasonic Strada, Tom tom ,ASUS+R700 ,Mio Moov 360 4.3", Pentagram [P 5210] Nomad naprawdę miałem wiele gps-ów, i powiem tak ,, większość z nich ma procesor 400 mhz, różniący się jedynie detalami technicznymi - ludzie którzy zwracają uwagę tylko na prędkość CPU nie mają pojęcia co kupują, większość z nich ma ten sam rodzaj odbiornika gps- SiRF Star III - jednak wszystkie działają praktycznie tak samo - kwestia oprogramowania !! - którego w internecie jest ogrom !! posiadam larka 35.3 z automapą 5,5,1 Europa - również na larku mam zainstalowanego Igo, oraz tom toma z których praktycznie nie korzystam , używam tylko Auto mapy ! - bardzo dużo jeżdżę i w Polsce i zagranicą i nigdy mnie automapa nie zawiodła ! - moim zdaniem NIE MA KOMPLETNIE sensu wydawać więcej kasy niż kosztuje lark ponieważ czy to asus czy mio czy inna paść to praktycznie działa to tak samo - różnice są znikome w przeliczaniu trasy na większych odległościach z punktu a do punktu b. Na larku jest system Windows CE, można na nim instalować przeróżne oprogramowanie które w większości jest darmowe, mam np, painta, mnóstwo gier, odtwarzacze filmów, mp3, w sumie to co na zwykłym komputerze, -system również wygląda dla laika jak normalny Windows milenium lub np. 2000. szczerze polecam ... bo warto
![Wink ;-)]()