Jaka nawigacja za 200-400zł?

08 Sty 2010, 14:14

piotrauto napisał(a):jakość mp3 z transmitera jest podobna do jakości z radia fm czy gorsza
jest w stereo czy mono?
w dobrych warunkach przy dobrym nadajniku podobna (troszkę gorsza), stereo (chyba że transmiter nie obsługuje takich cudów :mrgreen: ) musisz sprawdzić dane konkretnego urządzenia
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

08 Sty 2010, 22:55

Dzwięk z transmitera jest w stereo, ale jakość jak dla mnie jest do du.y:/ Niektórym natomiast wystarcza, zależy też jakiej jakości jest pozostały sprzęt audio w samochodzie, jeżeli jest to sprzęt dobrej klasy to od razu usłyszysz że gra to jak z puszki osłoniętej kocem:):):) Natomiast jeżeli są to zwykłe seryjne głośniczki, tanie radio na np. kasety to do słuchania byleby grało powinno wystarczyć ( tak myślę) :shock: :wink:
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski

09 Sty 2010, 16:46

no a jak dziala gps przez ten transmiter mozna słuchac radia fm z auta i jednocześnie słuchać gps? albo słuchac radia z transmitera i jednocześnie gps?
piotrauto
Stały forumowicz

20 Maj 2011, 23:27

Witam, mam tą nawigację 4,3 cali: Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty i jestem z niej bardzo zadowolony.
Standardowo wgrana mapa Polski jest dobra, nie ma większych problemów z wyszukiwaniem trasy, ani z skokami nawigacji (w niektórych bywają spore różnice), głośniki mówią głośno i wyraźnie, ekran też nie przyprawia mi problemów z odczytaniem tego co chcę wiedzieć.
Do tego nawigacja jest odblokowana, więc jak nie spodoba ci się standardowa mapa to możesz łatwo zainstalować inną.
W sumie polecam zainteresować się tym produktem, nie miałem żadnych problemów z wysyłką.
Ostatnio edytowany przez arekk10, 22 Maj 2011, 10:16, edytowano w sumie 1 raz
arekk10
Nowicjusz

Miejscowość: Przemyśl
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Muzeum SKODY - 117 lat historii Producenta
    W piątek 23 listopada 2012 roku odbyła się przedpremierowa prezentacja nowego Muzeum SKODY dla mediów, a trzy dni później (26 listopada) obiekt został uroczyście otwarty dla publiczności. Położone w Mladá ...