Jaka sekwencja do silnika 2.7 V6 Hyundai

17 Maj 2010, 10:40

Chciałbym założyć sekwencję do silnika Hyundaia 2.7 v6.
Zastanawiam się nad Stagiem 300 Plus do tego Magic Jet i red scorpion czy to dobry zestaw? Jest jeszcze KME miałem poprzednio sterownik Diego jeden z pierwszych i taki sobie był nie wiem jak teraz jest.

Stag miał jakieś problemy z gubieniem ustawień itd. Czy da się go ustawić tak żeby nie było spadku mocy i spalanie było do przyjęcia? A może zaryzykować KME jeszcze raz?
ugo
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk

17 Maj 2010, 11:54

jeśli samochód jest do 2003 to polecam staga 300 z magicami i reduktor też magic, jeśli nowszy samochód powyżej 2004 to weź staga premium z tymi samymi podzespołami.
Sylwia
Sylwia Sz.P
Nowicjusz

Miejscowość: Tychy

17 Maj 2010, 11:58

Red magic to jest chyba ten nowy nie sprawdzony chyba twór tak? Raczej nie chcę eksperymentować. Jak wezmę Staga to plus bo premium nie jest jeszcze gotowy zresztą do mojego auta wystarczy plus.

Zmieszczę się w cenie 2600-2700? Widziałem takie oferty.
ugo
Nowicjusz

17 Maj 2010, 20:42

Stag 300 plus z listwą MagicJet to dobry wybór. Zamiast scorpiona zalecam EG 150 (jest trwalszy, mniej awaryjny i cichszy).
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

18 Maj 2010, 21:17

A czy jeden reduktor starczy do tej pojemności? No i oczywiście miedź 8mm od początku do końca.
ugo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator czasu podróży
    Kalkulator czasu podróży może być przydatny dla osób planujących dłuższe trasy, w tym wakacje, wyjazdy służbowe czy też przeprowadzki. Dzięki kalkulatorowi, można oszacować, ile czasu zajmie dana trasa i zaplanować ...