Stoję przed wyzwaniem kupna nowego samochodu. Do tej pory miałem skrzynie manualną, ale coraz częściej myślę o skrzyni automatycznej, co o tym myślicie? Dajcie znać co o tym myślicie?
zakup pierwszego automata wiąże się ze sporym ryzykiem - nigdy więcej nie kupisz skrzyni manualnej. Ot filozofia. Jeżeli chcesz automat to go bierz. Niestety nowoczesne auta z dwusprzęgłowymi automatami zaczynają mieć problemy po przejechaniu 150 - 200 tys. ale przy zakupie nowego auta to nie problem
To zalezy koszy utrzymania w przypadku aut uzywanych zazwyczaj doplata do auta nowego z automatem jakiej mocy silnik, powyzej pewnej mocy moim zdaniem manual nie ma juz racji bytu chociaz fajnie sobie pomachac lewarkiem czasem to nie wyobrazam sobie np BMW MW z manualem
Ja wiem ze frajda i wgl ale w manualu zamiast 4sekund to bym chyba robil 7 do setki ;p
te automaty czy to w vagu czy bmw czy mercedesie sa po prostu Fenomenalne przez duze F, ogranicza to troche moze fun z jazdy i ogranicza nas do wciskania gazu i trzymania kierownicy ale przyy 400 koniach na RWD i tak mamy co robic
Tylko automat. Ręczna skrzynia biegów już staje się przeżytkiem. Nie byłem zwolennikiem automatów. Przejechałem się automatem, przekonałem się, kupiłem automat i do manuala już nie wrócę.
Lamborghini Centenario - trzy końcówki wydechu Centenario to niezwykle rzadkie auto - powstało jedynie w liczbie 40 egzemplarzy, w tym 20 w wersji coupé i tyle samo w odmianie roadster. A powód do stworzenia takiego samochodu był nie byle jaki - włoska marka ...
Dobór oleju do samochodu - zanim napiszesz, przeczytaj Ostatnimi czasy nasi forumowicze mają problem z doborem oleju do silników w swoich samochodach, zatem słów kilka na ten temat - do silnika samochodu należy lać olej taki, jaki zaleca producent samochodu. Dotyczy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.