REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pocieszny napisał(a):przemtorz, z podanych albo Jimni albo Vitarka (witka lepsza na droge) UAZa sobie odpuśćnie będziesz przecierz leżał nin stop pod nim
z propozycji jeszcze Mitsubishi Pajero
PITSJ413:) napisał(a):jak jazda po polach i ewentualnie na male zakupy to tylko SAMURAIza te pieniadze to moze i jakigos diesla by sie udalo znalesc
![]()
pozdrawiam
PITSJ413:) napisał(a):nie przesadzajmy ze seryjny SAMURAI jest taki spartanskimoj ojciec ma takiego rocznik 96 i calkiem sympatycznie sie nim jezdzi
powiedz to przesiadając się ze średnio przeciętnego plaskaczaPITSJ413:) napisał(a):nie przesadzajmy ze seryjny SAMURAI jest taki spartanskimoj ojciec ma takiego rocznik 96 i calkiem sympatycznie sie nim jezdzi
pocieszny napisał(a):powiedz to przesiadając się ze średnio przeciętnego plaskaczaPITSJ413:) napisał(a):nie przesadzajmy ze seryjny SAMURAI jest taki spartanskimoj ojciec ma takiego rocznik 96 i calkiem sympatycznie sie nim jezdzi
![]()
przyśpieszenie-brak
prowadzenie -dramat
komfort-średni
spalanie- ogromne (jak na tą masę i pojemność)
zalety taniość i prostota
samurajsj700 napisał(a):Co do tego spalania to mam pewne wątpliwości czy 10l na 100 km to jest dużo jak na terenówkę a w terenie weźmie mi z 15-17 l to nie jest tragedia![]()
[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 19:26 ]
I przyspieszenie też ma zacne
W porównaniu do czego??samurajsj700 napisał(a):JeździłemAle jak dla mnie sami ma dobre przyspieszenie
pocieszny napisał(a): nie życzę nikomu pracy samurajem, nawet jak go bardzo nie lubie