Podczas porannej przejażdżki na rowerze, natknąłem się na taki oto świecący artefakt spoczywający beztrosko na asfalcie. Świeci, przykuwa uwagę. Kto znalazł, to jego .
Ciekawi mnie pochodzenie tej części. Czy to element zawieszenia samochodu? Część która odpadła od przelatującego Boeinga? produkt obcej cywilizacji na ziemi? Kto wie . Średnica wewnętrzna to 21, zewnętrzna zaś 31.
Czekam na sugestie. A może ktoś jest chętny do kupna? Nadmienię, że od kiedy znalazłem artefakt, obce kobiety zaczęły się za mną oglądać, rower przestał skrzypieć, a ten dupek (mój szef) dał mi premie. Cena wywoławcza : 15 000 dolarów. Rozważę też wymianę na komplet nowych opon do górala, ew. nowego mercedesa z salonu.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Mazda CX-5, nowa generacja modelu W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.