Jaka to cześć?

19 Maj 2013, 19:53

Witam :)

Podczas porannej przejażdżki na rowerze, natknąłem się na taki oto świecący artefakt spoczywający beztrosko na asfalcie. Świeci, przykuwa uwagę.
Kto znalazł, to jego :).

Ciekawi mnie pochodzenie tej części. Czy to element zawieszenia samochodu? Część która odpadła od przelatującego Boeinga? produkt obcej cywilizacji na ziemi? Kto wie :). Średnica wewnętrzna to 21, zewnętrzna zaś 31.

Czekam na sugestie. A może ktoś jest chętny do kupna? Nadmienię, że od kiedy znalazłem artefakt, obce kobiety zaczęły się za mną oglądać, rower przestał skrzypieć, a ten dupek (mój szef) dał mi premie.
Cena wywoławcza : 15 000 dolarów.
Rozważę też wymianę na komplet nowych opon do górala, ew. nowego mercedesa z salonu.

Pozdrawiam :)

Zdjęcie
PrimoSso
Obserwowany

Auto: Agera R
Silnik: dwa chomiki w kółku
Paliwo: Inne
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

19 Maj 2013, 21:26

stwierdzam ze jest to łozysko i tyle :) temat troche bez sensu ale post jest ; D watpie zeby ktos był zainteresowany kupnem uszkodzonego łozyska :D
Nobody07
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 06 1992
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda CX-5, nowa generacja modelu
    W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...