Witam, pytanie zapewne jest dość nietypowe i zapewne banalne. No ale jestem dziewczyna i kompletnie nie znam się na tym Czy mógłby ktoś zerknąć czy poniższa skrzynia biegów jest automatyczna czy manualna? i czy nie brakuje w niej czegoś, bo wydaje mi się że tam wokół tego zielonego paska gdzie jest pusta przestrzeń powinien być jakiś bęben (po mojemu )
ania503 napisał(a):bo wydaje mi się że tam wokół tego zielonego paska gdzie jest pusta przestrzeń powinien być jakiś bęben
Tu powinien być docisk wraz ze sprzęgłem. W tym miejscu skrzynia łączy się z silnikiem. Jest to skrzynia manualna, automaty wyglądają trochę inaczej Skrzynia chyba do Mercedesa 1.6 benzyna (A 140 W168 1997-2004)
Philips Ultinon Pro9000 H4 - bardzo zły rozkład strumienia światła Proszę o pominięcie kwestii prawnych, ponieważ nie mieszkam w Polsce. Dodam rownież, ze wybralem te żarowki LED dlatego, że niby powinny dawać idealną linie światlo/cienia, aby nie oślepiać jadących z naprzeciwka... Żarowki ...
Różnorodne wersje Golfa na przestrzeni lat Debiut Volkswagena Golfa pierwszej generacji w 1974 roku okazał się początkiem imponujących historii pełnej sukcesów. Od tego czasu wyprodukowano ponad 33 miliony egzemplarzy tego modelu. Na szczególne podkreślenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.