Jaki auto kupić na początek do 10 tyś ???

29 Lip 2009, 07:03

witam, niedawno odebrałem prawko i chciałem z zona kupis jakis samochodzik mamy do dyspozycji około 10 tys. . co do wymagań do samochodu to musi byc sedan paliwko albo disel albo lpg myslalem nad oplem vecrta B z gazem , drogi typ to ford modeo . do co rocznika to myslalem od 95 w gore co wy na to ??? słucham innych propozycji
jan1212
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

29 Lip 2009, 07:35

no i calkiem dobre auta Vectra i Mondeo,od siebie dorzuce Astre i Carisme
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Lip 2009, 12:55

Ja tez niedługo będę kupywał Vectre bo to dobre auto ,a mondeo też dobre , a co do tego Mitsubishi to by było fajne auto taka nowość :cool: tylko nie za bardzo oriętuje się w tej marce za ile by go klupił :?:
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

29 Lip 2009, 14:43

do 10tys wyrwiesz calkiem mloda Cari cos z rocznika 98-99
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi SQ5 TDI exclusive concept
    Audi SQ5 TDI, dzięki mocy 230 kW (313 KM), staje się najwytworniejszym modelem serii Q5 i równocześnie pierwszym w historii Audi modelem S z silnikiem diesla. Tę nową serię quattro GmbH cechuje nie tylko dynamika. ...
    Silnik 2UR-GSE
    Powody do dumy mają również inżynierowie odpowiedzialni za stworzenie jednostki V8 2UR-GSE. To wolnossący motor, który jest sercem sportowych Lexusów z ostatnich lat. Dzisiaj jednostkę znajdziemy pod ...