Jaki disel

29 Gru 2009, 14:59

jiGsaw swoimi postami niewiele wnosisz do tematu,za to pokazujesz swoją jakże wysoką kulturę osobistą. Niemniej jednak admin tego forum otrzymał już wiadomość w Twojej sprawie. Natomiast co do Ciebie kolego rustin to masz rację, konsekwencję muszą być i będą bynajmniej z mojej strony, jutro się za to zabieram na poważnie, już dużo widziałem takich sytuacji z racji zawodu.
Jedyne co mogę powiedzieć na koniec to tyle, że chowając się za nickiem nie jesteś bezkarny kolego jiGsaw.
Pozdro.
P.S Mam nadzieję jiGsaw że masz oryginalny system zainstalowany bo w razie kontroli jest 2000 zł grzywny na dzień dobry za lewy system. Nie wspominając o pirackich filmach, piosenkach, płytach.
stasiowski121

29 Gru 2009, 15:06

No to mam przechlapane.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

29 Gru 2009, 16:20

Kolego ja Cię nie straszę, więc nie musisz pisać do mnie takich wiadomości na PW.
Ja mówię jakie mogą być konsekwencje jeśli nie przestaniesz obrażać innych na tym forum.
Pomijając brak kultury jaki sobą reprezentujesz obniżasz też poziom tego forum.
Bez Odbioru, koniec tego tematu.
stasiowski121

29 Gru 2009, 16:32

Darujcie sobie to wkoncu bo chyba z 2strony tylko sie przegadujecie,chlopakowi trzeba pomoc wybrac auto a nie klucic sie o byle co
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Gru 2009, 16:36

Dokładnie, niestety daję się łatwo sprowokować, nie lubię jak ktoś mnie atakuje bez argumentów, w dodatku bezpodstawnie i nazywa mnie vwmaniakiem albo innym, tylko dlatego, że poleciłem TDI zamiast JTD. Wydaje mi się to dziwne co najmniej.

Wracając do tematu - niech kolega określi ściślej swoje kryteria, bo temat miał być prosty, a rozrósł się na kilka stron. Dla mnie najprostszy diesel i najtańszy w eksploatacji to taki bez turbo, a tutaj najlepsze są stare silniki z Mercedesa tak naprawdę. Pojadą zawsze i na wszystkim.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

29 Gru 2009, 19:04

te jeden z drugim macie PW tam sie błotem obrzucajcie :evil: bo narazie na temat to niewiele żeście obaj napisali :mrgreen: TDI JTD jeden ciul tylko się inaczej nazywa bo z innej fabtyki ;) po 10 latach psuje się jedno i drugie, wszystko zależy od tego jak ktoś o silnik dbał EOT :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Rajdowy hat-trick Toyoty
    25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...

29 Gru 2009, 20:50

Jest jedna zasadnicza różnica. JTD bije TDI na głowę kulturą pracy.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

29 Gru 2009, 22:53

KaczorLSM napisał(a):Jest jedna zasadnicza różnica. JTD bije TDI na głowę kulturą pracy.
sory ale diesel nie ma czegoś takiego jak kultura pracy :mrgreen:
no może powerstock taki z 6,5l V8 ale zwykły 4ro cylindrowy klekot nie ma ;)
w tej kwestii to kolega sobie musi siąść i przejechać sie jednym i drugim i stwierdzić czy mu pasuje czy nie, ja osobiści bym jednego ani drugiego nie kupił :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)