Witajcie. Mam taki problem, otóż przeswapowałem swojego staruszka na 1.3 Mpi i mam dośc mało miejsca na oryginalny filtr powietrza. Nie współgra z resztą i nie chciałbym psuć estetyki całości. Wiem, że istnieją różne filtry powietrza na obejme, lecz ja nie chce robić z swojego auta jakiegoś ,,pseudosportowca'' i zmiana na filtr powietrza, który jednak trzeba czyścić, smarować w jakimś specjalnym płynie itp.. nie kreci mnie to. Dlatego mam pytanie. Czy istnieje jakiś filtr powietrza, lub być może obudowa, która zajmuje tyle miejsca i jest tak zgrabna jak filtr stożkowy, jednak nie wymaga obsługi, jest czymś zakryta jak zwykła obudowa filtra powietrza ? Bardzo mi zależy na czymś takim i najlepiej, żeby było tanie A miejsca mam tak, jak na zdjęciu Pozdrawiam
Może kup taki filtr stożkowy [link do oferty na Allegro wygasł] ma wkład który można czyścić i powinien się zmieścić no i jest tani. Musisz tylko sprawdzić czy średnica mocowania będzie dobra.
Auto Nostalgia VIII - motoryzacyjna podróż w czasie To już 8. edycja targów pojazdów zabytkowych Auto Nostalgia która stała się historią. W miniony weekend na warszawskim stadionie PGE Narodowy zgromadzono kilkaset samochodów z różnych epok, ...
Nieuważny pieszy i zasada ograniczonego zaufania Podobnie jak kierowcy piszący SMS-y i rozmawiający przez telefon w trakcie jazdy narażają się na utratę kontroli nad pojazdem, także i piesi rozproszeni przez rozmowę czy zabawę gadżetami narażają siebie i innych na niebezpieczeństwo. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.