REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie nazywam Cię idiotą tylko Twoje zachowanie. A Ty mówisz o nas że jesteśmy tępi itd więc hamujcosmopll napisał(a):Po pierwsze zgłaszam, do administratora fakt, że mnie nazywasz idiotą jako moderator tego forum, nie stosujesz się do jego regulaminu.
Po drugie to g.. wiesz. Mondeo nie ma 13.5 sekundy nawet w słabej wersji 1.6.cosmopll napisał(a):Po drugie
Mondeo ma 13,5 sekundy do setki to po pierwsze. 12, to chyba jak wystawisz nogi przez przerdzewiałą podłogę i dołożysz "swoje konie"
Straszeniecosmopll napisał(a):Po trzecie
zgłaszam do admiinistratora straszenie mnie jako użytkownika. To że się z Tobą nie zgadzam, jak nazywasz podskakuję, to moje święte prawo jest, bo piszesz głupoty.
A co producent może powie zawsze prawdę?cosmopll napisał(a): Dane techniczne producenta, to jedyne na czym się można opierać i wolę to od "twojej praktycznej wiedzy" pewnie z czasów polmozbytów
Ty działasz wbrew regulaminowi więc się powtórzę. Zamknij się bo brednie gadasz.cosmopll napisał(a):Kolejne zgłoszenie do administratora za zamknij się. Jest to wbrew regulaminowi.
cosmopll napisał(a):Tak samo zgłaszam to ostrzeżenie do Admina jak i zachowanie Twojego kolegi.
BK1928 napisał(a):Jak ma się coś taniego powiedzmy 15km od miejsca zamieszkania warto pojechać.
No to faktycznie godne zaufania źródło informacji...cosmopll napisał(a):Dane techniczne producenta, to jedyne na czym się można opierać i wolę to od "twojej praktycznej wiedzy" pewnie z czasów polmozbytów.
a ja przeczytałem Twój post i wydaje mi się, że jest trochę podkoloryzowany (zwłaszcza spalanie)Silu napisał(a): Przeczytałem z zainteresowaniem cały wątek
Silu napisał(a):Jest totalnie absolutnie odwrotnie! Zawsze tankowałem na rezerwie za stówę, co dawało mi ok. 17-18 litrów 95tki i resetowałem licznik. Jeżdżąc wyłącznie po mieście rezerwa włączała mi się zwykle przed 180km, co daje ponad 10 litrów/100km/hm, czasem 11. I mówię tu o wiośnie i lecie. Co ciekawe, styl jazdy miał na to niewielki wpływ. Robiłem sobie testy typu jedno tankowanko na ciężkiej nodze, wkręcanie na obroty itp, a następne na jeździe dosłownie emeryckiej, full eko, niskie obroty, hamowanie silnikiem i te sprawy. Różnice w spalaniu były zaskakująco niewielkie.
Nie koloryzowałem, bo i po co? Nie płaczę po moim Golfe IV specjalnie, ale też nie czuję potrzeby prowadzenia przeciw niemu krucjaty i stawiania go na siłę w złym świetle. Nawet trochę sentymentu się pojawia, jak go wspominammike1735 napisał(a):a ja przeczytałem Twój post i wydaje mi się, że jest trochę podkoloryzowany(zwłaszcza spalanie) no ale niech bd
![]()
Nie twierdzę, że to był profesjonalny pomiar z dokładnością do 0.1dm3 z pieczątką stajni McLarenszybki napisał(a): ale... sposób sprawdzania spalnia miałeś od czapy...![]()
No i spoko, skoro tak było to okSilu napisał(a):Nie koloryzowałem, bo i po co? Nie płaczę po moim Golfe IV specjalnie, ale też nie czuję potrzeby prowadzenia przeciw niemu krucjaty i stawiania go na siłę w złym świetle. Nawet trochę sentymentu się pojawia, jak go wspominam