Jaki hatchback za ok 10.000

23 Gru 2012, 13:19

Oglądam też seaty leony ale z silnikiem 1.6 bo diesel mi nie potrzebny bo dużo nie będę jeździł ale trafić dobrym stanie leona to tak jak z golfem. Nie zależy mi na full opcji, wystarczy żeby miał to co najpotrzebniejsze.
janusz94
Początkujący

Prawo jazdy: 15 12 2012
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

24 Gru 2012, 23:39

No tak, duży popyt mała podaż .. ;( A może coś z Japonii ? Nissan Almera, za 20 to naprawdę ciekawe Renault Megane i ten trwały 1.9 diesel, tylko musi byś dobrze eksploatowany, krótko mówią musisz sobie się przejechać autem i czy Ci się podoba bo tak sobie gdybać możemy przez cały rok :)
turbiak
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 9
Auto: Astra H 1.6 / Clio 2 FL 1.2

25 Gru 2012, 12:48

Renówki odpadają, wogóle mi się to auto nie podoba. Myślałem coś z marek niemieckich: opel, volkswagen, seat, skoda i audi.
janusz94
Początkujący

25 Gru 2012, 18:15

Ahaa ciekawie .... no to czego ty szukasz na tym forum przecież każdy Niemiec jest dobry.

A tak na serio to jeżeli chodzi o niemieckie auta to po prostu sam musisz podjąć decyzje i szukać dobrego egzemplarza co w przypadku VW i Audi łatwe nie będzie bardziej Opel czy Seat (Skoda).
Ja mogę doradzić silnik, albo wyrazić opinie, ale to Ty kupujesz auto i to Ty mówisz ostatnie zdanie.
Sam już wiesz czego chcesz czyli (Proste, solidne, nie wyróżniające się i tanie w eksploatacji auto).
Więc czego jeszcze potrzebujesz ?
Co mogę polecić ?
A no skoda Octavia, za te pieniądze znajdziesz dobry egzemplarz, no i bardzo przestrone auto o olbrzymim bagażniku :)
turbiak
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 9
Auto: Astra H 1.6 / Clio 2 FL 1.2

26 Gru 2012, 13:31

Bardziej odpowiada mi golf i astra, uważam że są to solidne, niemieckie samochody. Najlepiej będzie jak pójdę na oględziny samochodu z zaufanym mechanikiem albo oddam samochód do serwisu. Wie może ktoś ile taka przyjemność będzie kosztować?
janusz94
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne