Jaki hosting wybrać ?

10 Kwi 2016, 19:54

Ja z kolei korzystałem kiedyś z linuxa i uważam, że jest tam trochę drogo porównując do wspominanego przeze mnie atthosta. Co do az się nie wypowiadam, bo nie korzystałem.
Merol
Nowicjusz

12 Maj 2016, 20:04

W cenie Firehost trudno jest znaleźć stabilny hosting - testowaliśmy kilka różnych usług, różnie z tym bywało, nie wszędzie było jakościowo. U nich jest raczej stabilnie i ten serwer po prostu problemów nie sprawia, ale też trzymamy strony u nich od dosyć dawna. Wygląda tok.
Misio
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

20 Maj 2016, 16:00

używam i polecam OVH
r3bad0w
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 10 2003
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: BMW x6
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2011

11 Cze 2016, 14:06

Nie rozumiem po co przepłacacie, skoro na mniejszych Firehost macie niższą cenę, lepszy support i indywidualne podejście.
Na dużych serwerach nie rozmawiacie bezpośrednio z właścicielem, tylko entym, niedoświadczonym pracownikiem.
Misio
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

19 Sie 2016, 15:19

Jak rozumiem prawdopodobnie niczego tam nie masz. I czemu mówisz, że jest taniej, skoro w hekko masz w dokładnie takim samym pakiecie dużo więcej? Powaga... W dodatku rozmawiamy o hostingu, który jest o wiele bardziej znany. Po co się tam ładujesz?
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

24 Sie 2016, 10:10

Jeżeli szukasz najszybszego hostingu na rynku wpadnij do nas "LH"
lighthosting
Obserwowany

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Renault Supercinq GT Turbo
    W styczniu 1985 roku, czyli zaledwie cztery miesiące po wprowadzeniu Supercinq, pojawiła się wersja GT Turbo. Był to samochód o nowoczesnej stylistyce, innowacyjnie rozwiązanym wnętrzu i bardzo dobrych osiągach. Jak ...

02 Lis 2016, 14:23

ja osobiście polecam Corevps.
Net5kY
Nowicjusz

Auto: Bez

16 Maj 2018, 09:11

A Hekko sprawdziliście? W najniższym pakiecie macie za rok 65zł i chyba też jedną darmową domenę. Do tego na ich blogu są często kody rabatowe, aktualnie chyba na 50% zniżki. Według mnie warto sprawdzić
gregortus
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 04 1985
Auto: Toyota

27 Lut 2023, 11:22

Ja taż ostatnio zastanawiałem się, jaki hosting wybrać, ale dowiedziałem się, co to są serwery VPS! No rozwiązują po prostu wszystkie moje problemy!
KacperT4
Początkujący

02 Mar 2023, 10:24

Ja od paru lat mam hosting w Seohost i mogę z czystym sumieniem polecić. Moim zdaniem nie ma sensu rzucać się na promocje typu darmowa domena w pakiecie, bo tak naprawdę nie ma nic za darmo. Za następny rok będziesz mieć za przedłużenie usługi taką cenę, że zwieje Ci buty razem z podkolanówkami. W Seohost jest wszystko jasno i uczciwie przedstawione. Hosting mają szybki i wydajny, do tego naprawdę profesjonalny i sympatyczny helpdesk. A jak zechcesz VPS , to masz u nich i VPS, i tyle w temacie.
Łukasz31
Obserwowany

02 Mar 2023, 11:04

Łukasz31 napisał(a):Ja od paru lat mam hosting w Seohost i mogę z czystym sumieniem polecić
Ciekaw jestem czy wszedłeś na forum trochę pogadać o motoryzacji czy tylko zareklamować ich usługi :?:

Tak naprawdę wszędzie jest dobrze dopóki nie potrzebujemy mocniejszej maszyny, jakiegoś dedyka :wink:

Zwykły hosting czy taki VPS współdzielony na serwerach nie będzie stwarzał większych problemów. Oczywiście warto tu dokładnie czytać co wchodzi w zakres abonamentu względem tego co potrzebujemy itd.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

02 Mar 2023, 11:41

Rokiko napisał(a):Ciekaw jestem czy wszedłeś na forum trochę pogadać o motoryzacji czy tylko zareklamować ich usługi
Wszystko w swoim czasie.
Łukasz31
Obserwowany

02 Mar 2023, 11:58

Łukasz31 napisał(a):Wszystko w swoim czasie.
:ok: dobre ale zobaczymy czy na dwóch, trzech postach się nie skończy :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

16 Lip 2024, 16:49

Chcę podzielić się moimi pozytywnymi doświadczeniami z Vikhost. Moja strona działa płynnie, bez przerw, a prędkość ładowania strony jest imponująca. Wsparcie techniczne jest zawsze w kontakcie i gotowe do pomocy o każdej porze dnia. Wygodny panel sterowania pozwala w łatwy sposób zarządzać wszystkimi ustawieniami. Polecam Vikhost!
Loiran
Obserwowany

Miejscowość: https://vikhost.com/customizable-vps-or-dedicated-server