Jaki klej do Tuningu

09 Lut 2016, 10:01

witam jaki klej kupic jak chcem dokladki przykleic na klej do szyb

dokladki sa z wklokna szklanego oraz sa polakierowane 472 lakier metalic i chce je przykleic do swojego lakieru i juz nigdy ic h nie sciagac

przednia oraz progi sa tak jak pizalem wyzej , lecz tyl jest to plastik i lakier musze na plastik nakleic wiec prosze o pomoc jaki klej kupic do tego
HOSToRIDER
Początkujący

Prawo jazdy: 11 05 1993
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: ford
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

09 Lut 2016, 14:33

Zdecydowanie klej do szyb będzie najlepszy do tego. Ja kleiłem polakierowaną lotkę własnie klejem do szyb chyba z bolla
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

11 Lut 2016, 19:51

witam a pomoże mi ktoś jakim klejem dobrze złapie mi te dokładki ogólnie znajomy mi je przykleił takim klejem ale jest taki gumiasty twierdził ze elastyczny lepszy ze ten do szyb jest za twardy a ten elastyczny klej wgl nie trzyma i schnie nie wiadomo ile ja potrzebuje coś szybko schnącego oraz coś trwałego coś co bd trzymało na dobre i bd mógł to wytrzeć z elementów na których mi klej się rozleje

dokładki mam na wkręty + kiepski klej i nie wejdzie odstają bez kleju
HOSToRIDER
Początkujący

Prawo jazdy: 11 05 1993
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: ford
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

15 Mar 2016, 12:54

Z kumplem montowalismy lotkę na kleju do szyb z Bolla
zielonek
Aktywny

Auto: P 206
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...