Jaki klucz do srub ?? - pomozcie kobiecie

04 Lip 2013, 15:50

panowie miałam nie przyjemna sytuacje na drodze, przez co jestem zmuszona szukac klucza do srub do alufelg.
otoz mialam klucz do wczesniejszych felg stalowych, gdy złapam gume klucz ten niechcial wejsc do otworów z srubami w alufelgach.
jaki wiec klucz kupic i ile on moze kosztowac? znajde go w hipermarketach?
modek alufelg: momo win 2 15stki 5x100
dziekuje wam
VVR
Obserwowany

Auto: skoda fabia mpi
  • 04 Lip 2013, 16:24

cos szukac typu cienkosciennego skoro tamten klucz nie chcial wejsc w otwory :)
    Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć
    zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
    seba145
    Zaawansowany

Miejscowość: bydgoszcz
    Prawo jazdy: 27 09 2011
    Przebieg/rok: 20tys. km
    Auto: Peugeot 307sw 2.0Hdi 90km2002r
    Paliwo: Diesel
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2002

06 Lip 2013, 10:35

[link do oferty na Allegro wygasł]
    Taki powinien bez problemu wejść - dziwne bardzo, że klucz z auta nie wszedł w otwory - czym w takim razie zakręcono te felgi ??
    Najlepiej podjedź pod sklep i spróbuj czy klucz wchodzi w otwór i czy dobrze nachodzi na śrubę..
    silvo44
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
    Prawo jazdy: 01 09 1983
    Auto: TOYOT YARIS III
    Silnik: 1,0
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2011

30 Sie 2013, 08:38

Hej, jesli chodzi o klucze, to nie proponuje hipermarketów, bo można kupić badziew, lepiej dać troszke wiecej... i niech to posłuży... racja, że powinien pasować, jak nic nie wymyslisz to zajrzyj do tego sklepu internetowego, poradzą coś i są spoko ceny. Przyjemnego podróżowania :P
    Marek112
    Obserwowany

Auto: Golf IV