Kilka ostatnich dni poświęciłem na przeglądanie forum i lekturę w internecie Zdecydowałem się na kompakt z silnikiem 1,6 od psa budżet do 35 więc do wyboru zostają:
1 focus drugiej generacji (tu boję się o blachy). 2. Peugeot 308 z rocznika kolo 2010-2011 3. C4 drugiej generacji
2 pytania: czy są jakieś praktyczne różnice miedzy 308 i c4? Który jest bardziej przestonj i ma większy bagażnik? Który z tych 3 samochodów wybralibbyaxie dla siebie?
Ten DPF wcale nie jest taki kłopotliwy w eksploatacji - tzw wersja obsługowa czyli lejemy specjalny płyn. Fakt, że mój egzemplarz nie ma jakiegoś wielkiego przelotu ale jednak. Poza tym chip a wersja 109KM to nie to samo. W tej drugiej mamy tą turbinę ze zmienną geometrią.
Silniki LS - General Motors Z Japonii przenosimy się do Stanów Zjednoczonych, czyli prawdziwego królestwa potężnych silników o widlastym układzie cylindrów. Właśnie taką architekturą cechują się silniki General Motors z linii ...
Opel Cascada - efektowny kabriolet na każdą pogodę Nowy Opel Cascada to elegancki, czteromiejscowy kabriolet o wydłużonej sylwetce z wysokiej jakości miękkim dachem. Jako jeden z czołowych modeli Opla Cascada wyróżnia się nie tylko gabarytami (długość: prawie 4,7 m), ...
Gdy szukałem mojego ( taty ) egzemplarza trafiały się dwie wersje - z 2007 ze starym przodem i wnętrzem po lifcie, a z 2008 już full z nowym przodem i środkiem. Szukaj więc od 2008.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.