Kilka ostatnich dni poświęciłem na przeglądanie forum i lekturę w internecie Zdecydowałem się na kompakt z silnikiem 1,6 od psa budżet do 35 więc do wyboru zostają:
1 focus drugiej generacji (tu boję się o blachy). 2. Peugeot 308 z rocznika kolo 2010-2011 3. C4 drugiej generacji
2 pytania: czy są jakieś praktyczne różnice miedzy 308 i c4? Który jest bardziej przestonj i ma większy bagażnik? Który z tych 3 samochodów wybralibbyaxie dla siebie?
Ten DPF wcale nie jest taki kłopotliwy w eksploatacji - tzw wersja obsługowa czyli lejemy specjalny płyn. Fakt, że mój egzemplarz nie ma jakiegoś wielkiego przelotu ale jednak. Poza tym chip a wersja 109KM to nie to samo. W tej drugiej mamy tą turbinę ze zmienną geometrią.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak czytać etykietę na oponach? Etykieta opony jest cechą opon pojazdów mechanicznych. Producenci opon dla samochodów osobowych, lekkich i ciężkich samochodów ciężarowych, od listopada 2012 zobowiązani są do podania na naklejce lub ...
Gdy szukałem mojego ( taty ) egzemplarza trafiały się dwie wersje - z 2007 ze starym przodem i wnętrzem po lifcie, a z 2008 już full z nowym przodem i środkiem. Szukaj więc od 2008.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.