REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
one chyba będą najlepsza z podanych. Sam jeździłem chwilę na nich co prawda w trochę innym rozmiarze ale uważam że to bardzo dobry wybór. Nawet na mokrym dają bardzo dobrze rade prawie jak RainSporty.G3N3R0X napisał(a):Dunlop Sport Bluresponse 205/55R16 91 V
One mają tylko niewielką przewagę nad Dunlop Sport Bluresponse jedynie na mokrej nawierzchni. Niestety w większości przypadków jeździmy jak jest sucho i tu już im ustępują.solti napisał(a):Z wymienionych brałbym Rainsporty
I jak tam na nowych oponkach już śmigasz?G3N3R0X napisał(a):Dam znać jak autko się będzie na nich sprawowało.
Rokiko napisał(a):Jeździłem na jednych i drugich oponach obie są godne polecenia ale ja bym wybrał tak jak wspomniałem wyżej
Wiesz co generalnie ciężko to określić ale wydaje mi się że Uniroyal będzie miał bardziej miękkie boki. Ja na Dunlopach jeździłem trochę i to dokładnie na tym modelu oraz na drugim Maxx czy jakoś tak i uważam że biorąc je pod uwagę przy wyborze postawiłbym je na pierwszym miejscu a na drugim Uniroyal.quel napisał(a):To są twarde czy raczej miękie opony?