Jaki kompresor do pompowania kół na 12V i na 230V?

03 Lis 2022, 20:45

Witam,

chcę kupić kompresor do pompowania głównie kół w samochodach osobowych. Interesuje mnie kompresor który będzie zasilany z gniazdka elektrycznego ale również z gniazdka zapalniczki. Żeby miał wyraźny i precyzyjny wskaźnik. Był miare wydajny w sensie szybko napompował oponę. Dobrze by było aby miał funkcje automatycznego wyłączenia po uzyskaniu określonej wartości oraz możliwość ustawienia wartości do jakiej ma pompować chociaż nie jest to aż tak konieczne.
Ponadto wymienne końcówki aby móc też napompować koło od roweru, piłkę, basen itd. Budzet do 350 zł.
lukasz77
Nowicjusz

04 Lis 2022, 09:47

Jest szansa że kupisz w tym budżecie Black&Decker BDCINF18N bardzo ciekawy model bo masz zasilanie na 12V i na 230V ale fajną dodatkową opcją jest bieg wsteczny który pozwala na np. szybsze spuszczenie powietrza z materaca lub innego gadżetu pompowanego.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

04 Lis 2022, 10:34

Mój dziadek ma [link do oferty na Allegro wygasł] Scheppach SCH5906142901. Sam czasami korzystam, jest głośny, ale pompuje sprawnie, po osiągnięciu zadanego ciśnienia sam się wyłącza. Jedyna wada, podczas pracy na luźniej nawierzchni kompresor lubi "spacerować" :)
Adek1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 03 1998
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: VW Golf VII Alltrack
Silnik: 1.8 TSI 180 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alkohol przyczyną 25% ofiar na drogach
    Około 25% wszystkich ofiar śmiertelnych wypadków drogowych w Unii Europejskiej ma związek ze spożyciem alkoholu − wynika ze statystyk przedstawionych w raporcie Europejskiego Obserwatorium Bezpieczeństwa Ruchu ...