Witam. Jestem zainteresowany zakupem kompresora powietrza tak do 2k pln max, potrzebnego sezonowo głownie do czyszczenia maszyn z zabrudzeń po rajdach. W przyszłości chciałbym ewentualnie zaopatrzyć się w jakiś klucz pneumatyczny, tak aby móc na przykład odkręcić koła. Ważne jest żeby był to sprzęt niezawodny na lata, więc wszelkie made in china odpada. Ktoś ma może doświadczenie w temacie, bo szczerze mówiąc nie chce mi się wertować internetu w tej sprawie?
z nówek do 2k to głównie chińszczyzna, ewentualnie coś od josval możesz sobie sprawdzić, bo to w sumie dobry producent a ceny na polskę mają całkiem przyzwoite, więc może coś znajdziesz. dobrze też sprawdzić używki na allegro.
Wodorowy samochód Lexusa przyłapany na testach? Wodorowa Toyota Mirai może mieć wkrótce bardziej luksusowego kuzyna. Spotterzy przyłapali na amerykańskich ulicach nietypowego sedana Lexusa w kamuflażu, napędzanego najpewniej wodorowymi ogniwami paliwowymi. Auto ...
Jazda we mgle Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...
Ja do swojego warsztatu zamawiałem kompresor w Vectorze i sprawuje się bez zarzutów od kilku lat. Dość często z niego korzystam i jeszcze nie miałem z nim problemów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.