Witam. Jestem zainteresowany zakupem kompresora powietrza tak do 2k pln max, potrzebnego sezonowo głownie do czyszczenia maszyn z zabrudzeń po rajdach. W przyszłości chciałbym ewentualnie zaopatrzyć się w jakiś klucz pneumatyczny, tak aby móc na przykład odkręcić koła. Ważne jest żeby był to sprzęt niezawodny na lata, więc wszelkie made in china odpada. Ktoś ma może doświadczenie w temacie, bo szczerze mówiąc nie chce mi się wertować internetu w tej sprawie?
z nówek do 2k to głównie chińszczyzna, ewentualnie coś od josval możesz sobie sprawdzić, bo to w sumie dobry producent a ceny na polskę mają całkiem przyzwoite, więc może coś znajdziesz. dobrze też sprawdzić używki na allegro.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Toyota GT86 Długo oczekiwany sportowy samochód Toyoty znalazł się w salonach sprzedaży w 2012 roku, wraz z bliźniaczym modelem Subaru BRZ. Oba samochody współpracujących ze sobą japońskich producentów zajęły drugie ...
Ja do swojego warsztatu zamawiałem kompresor w Vectorze i sprawuje się bez zarzutów od kilku lat. Dość często z niego korzystam i jeszcze nie miałem z nim problemów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.