Witam. Po zimie szwankuje mi akumulator w peugeotie. Jest to 2.0 benzyna. Mam dylemat jaki akumulator kupić do benzyny aby przez pomyłkę do hdi nie wziąć. Na allegro znalazłem taki: [link do oferty na Allegro wygasł] Czy będzie odpowiedni czy może coś innego. Chodzi o wielkość gdyż ma 190 mm A niby .org 175 mm. Pozdrawiam
Ja już od kilku lat używam akumulatora z tej firmy autopart i nie mogę narzekać bo sprawuje się bez zarzutów. Jak szukałem akumulatora to mi w sklepach właśnie ten polecali, a że produkt polski to skusiłem się
serenity20 napisał(a):A jaki prąd i pojemność wybrać optymalnie?
Nie słuchaj @AntiX bo widać od razu ze to reklama nawet nie udzielił ci odpowiedzi na pytanie bo pewnie nie wie.
Jaki masz akumulator w tej chwili u siebie w samochodzie? Warto sprawdzić też w instrukcji jaki jest zalecany. Akumulatora nie możesz sobie od tak kupić o większej lub mniejszej pojemności bo będzie niedoładowany lub przeładowany. Wiesz jakiej mocy masz alternator?
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
5 technologicznych ciekawostek w wodorowej Toyocie Mirai "Mirai" po japońsku znaczy "przyszłość". To nie przypadek, że Toyota nadała taką właśnie nazwę swojemu pierwszemu modelowi zasilanemu wodorem. Mirai nie emituje żadnych spalin ani zanieczyszczeń, a jego napęd pracuje bardzo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.