Jest wiele modeli których mi się podoba z tych trzech wybiorę Dodge Charger R/T z 69 myślę ponieważ jest to pierwszy muscle car od którego zaczęła się moja pasja w tym kierunku i mam dosłownie bzika na jego punkcie
Piter69 napisał(a):Jest wiele modeli których mi się podoba z tych trzech wybiorę Dodge Charger R/T z 69 myślę ponieważ jest to pierwszy muscle car od którego zaczęła się moja pasja w tym kierunku i mam dosłownie bzika na jego punkcie
Zgadzam się z kolegą Dodge Charger z 69 i ten z 2008 nie ma sobie równych, niestety nasza motoryzacja, która już właściwie nie istnieje, nie umywa się do amerykańskiej . . . Przeciętny Kowalski nie ma pojęcia o tak zwanych muscle cars . A szkoda . . .
Oprócz tej biednej Syrenki, nigdy nie mieliśmy prawdziwego samochodu osobowego . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
a do tego rola w kultowym juz filmie szybcy i wsciekli sprawia ze jeszcze bardziej sie podoba. najgorsze ze co drugiego amerykanina na to stac, a w polsce trzeba byc prezesem zeby sbie na taki luxus pozwolic.
Ja jestem fanem filmu szybcy i wściekli oglądalem wszystkie częsci wiele razy i napewno jescze kiedys obejrze.
Austin_Boy napisał(a):Oprócz tej biednej Syrenki, nigdy nie mieliśmy prawdziwego samochodu osobowego . . .
Z tym się nie zgodzę bo mieliśmy naprawdę dobry samochód jakim był Fiat 125p zwany dużym fiatem był to naprawdę dobry wóz i jest nadal szkoda tylko że wyszły tylko 2 modele. No nie ma co go porównywać oczywiście z amerykańskimi samochodami z tamtych lat bo mają naprawdę dobre wozy i znakomite silniki V8 o wielkiej mocy i znakomitym pomruku.
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Limitowana wersja Mazdy3 MPS Mazda Motor Poland wprowadza specjalną wersję modelu Mazda3 MPS, która jest już w ofercie salonów sprzedaży w całej Polsce. Oferta obejmuje 10 egzemplarzy Mazdy3 MPS. Mazda3 MPS została wzbogacona o nowe elementy ...
Włosi w latach 60-tych produkowali Fiata 125, który był następcą wysłużonej 1500, w 1967 polscy inżynierowie z bielska białej oraz wiele ważnych wtedy osobistości podpisało konkrat z Fabbrica Italiana di Automobili Torino na produkcję Fiata 125 na naszej licencji. Tak powstał 125p, p = polski, czyli Polski Fiat 125p. Różnił się pod wieloma względami, największa różnica tkwiła w silniku, nie wiadomo czy włosi byli tacy chytrzy, czy polacy jak zwykle głupi, ale kupiliśmy nową karoserię ze starym silnikiem pamietającym jeszcze lata 40-ste. Nie do końca, ale szczególnie Fiat z logiem Polski Fiat FSO, był polskim samochodem, krótkie serie takie jak kombi, pickup były tylko i wyłącznie polskimi konstrukcjami . Włosi produkowali Fiata przez 10 lat my przez 30, 125p był lepszy od Warszawy na pewno, czy ładniejszy może nawet też. Był bardzo udanym samochodem i naprawdę cieszę się widując go jeszcze na naszych podziurawionych ulicach, był wtedy marzeniem wielu kierowców, teraz też jest . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Cześć jestem tu nowy i mam pytanie Ostatnio bardzo zainteresowałem się muscle cars, szczególnie podoba mi się ten jeden: http://www.my-sport.pl/2Fast2Furious/photos/3078/ Jako że wy pewnie jesteście bardziej obeznani w temacie chciałbym zapytać, czy jest dostępny w Polsce? I ile takie cacko kosztuje? No i ile pali, bo słyszałem, że dużo... Z góry dzięki za odpowiedzi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.