Od jakiegoś czasu jestem zainteresowany kupnem nowego samochodu elektyrcznego w cenie do 100 tys. zł. Wybór w Polsce jest bardzo mały. Potrzebuję samochodu do miasta i aby czasami skoczyć na weekend do domku za miasto 100 km w jedną stronę.
Czysto elektryczny czy hybryda? Bo jak ten pierwszy to ciężko...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Hybryda: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Było: '02 Laguna IIphI 2.2dCi, '99 Astra F 1.6 8V, '05 Vel Satis 2.0T, '02 Laguna IIphI V6 24V, '06 Laguna IIphII 2.0dCi Jest: '06 Vel Satis 2.0T, '06 Laguna 2.0dCi 173KM GT
Nissan Leaf odpada, bo nie chcę używanego. Renault też odpada, bo wymagają coś w rodzaju abonamentu za korzystanie z baterii. Nie chcę hybrydy. Z ładowaniem nie najmniejszego problemu, bo w garażu mam stacje ładowania lub zwykłe gniazdko elektryczne.
Rynek tych aut jest na tyle egzotyczny, że w zasadzie kupujesz to, co ci się podoba. Co my ci mamy napisać? Że model X ma 4000 baterii litowo-jonowych a Y 3500 litowo-niklowych i "wlew" do elektrycznego baku na przednim pasie a nie na błotniku z tyłu? Po prostu robisz tak http://bfy.tw/5MYr
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jak zaoszczędzić za kierownicą, jadąc bezpieczniej? Czy wysokie ceny paliw a mogą zmusić kierowców do przemyślenia swoich nawyków za kierownicą? Stało się tak w Wielkiej Brytanii, gdzie coraz bardziej kosztowna jazda samochodem nieoczekiwanie zaczęła przekładać ...
Zoe od przeszło 2 lat nie wymaga już abonamentu za baterie. Nie jest to złe auto, ale z uwagi na słabą sieć infrastruktury ładowania zakup musisz przemyśleć. Ja na chwilę obecną wybrałbym hybrydę z uwagi na użyteczność. Zasięg nie jest tak ograniczony
W takich pieniądzach zakupisz hubrydę, na czysto elektryczny trzeba by jeszcze dołożyć. Sam jestem fanem samochodów elektrycznych, być może przez studia
Bartis napisał(a):W takich pieniądzach zakupisz hubrydę, na czysto elektryczny trzeba by jeszcze dołożyć. Sam jestem fanem samochodów elektrycznych, być może przez studia
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.