REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To akurat chyba nie jest najlepszy pomysłtommy0 napisał(a):Usłyszałem ostatnio, że przy takim wyposażeniu dodatkowym lepiej zdecydować się na półkę aut Premium, które większośc dodatków ma w cenie (np. BMW X3).
franccc napisał(a):Koszty utrzymania nowych, stosunkowo skomplikowanych aut również są "premium".
Ale tam masz około 505 litrów bagażnik, a w hybrydzie jeszcze mniej więc już odpada przy pierwszym założeniu autora tematu.Rom33 napisał(a):Przy 280k zrobisz już fajne XC60
Rokiko napisał(a):To akurat chyba nie jest najlepszy pomysłtommy0 napisał(a):Usłyszałem ostatnio, że przy takim wyposażeniu dodatkowym lepiej zdecydować się na półkę aut Premium, które większośc dodatków ma w cenie (np. BMW X3).szczególnie przy tej marce będzie tak jak napisał
franccc napisał(a):Koszty utrzymania nowych, stosunkowo skomplikowanych aut również są "premium".
Rokiko napisał(a):Może zacznijmy od tego na czym Ci najbardziej zależy? Wiemy, że bagażnik ma być min 600l, a dalej jakaś minimalna moc, automat itp. Będziesz głównie jeździł w mieście?
zasadniczo jest zupełnie na odwróttommy0 napisał(a):Usłyszałem ostatnio, że przy takim wyposażeniu dodatkowym lepiej zdecydować się na półkę aut Premium, które większośc dodatków ma w cenie
tommy0 napisał(a):Usłyszałem ostatnio, że przy takim wyposażeniu dodatkowym lepiej zdecydować się na półkę aut Premium, które większośc dodatków ma w cenie (np. BMW X3)