Witam Was ludzie... Mam do wymiany olej w aucie skoda Octavia 1 1.6 benzyna 102konie. Do ten Pory jeździłem na castrol 10w40 za lany był z beczki castrola u mechaników myślę że jakiś lewy haha , i chciał bym zalać liqu molly i pytanie wlać 10w czy 5w ? Przebieg 185tys
Ok dziękuję bo zapomniałem dodać że ten castrol coś nie lubi długich tras... troszeczkę mi go ubywalo podczas trasy nie dużo Ale jednak na moje oko nie powinien aż tyle ale dziękuję bardzo za odpowiedź bo dużo czytałem o tym lm
Mój przebieg to 195tyś i mam to auto po dziadku mojej żony salonowe , Ale i tak zbliża się wymiana oleju więc zakupie tego LM może nie będę musiał sprawdzać oleju przed dalszą trasą
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Kia Picanto LPG (bi-fuel) - małe zwinne i oszczędne auto W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na samochody małe o niskich kosztach eksploatacyjnych, Kia przygotowała wersję "dwupaliwową" najmniejszej pod względem wymiarowym linii Picanto. Debiutująca na 65 frankfurckim Salonie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.