Witam, stoję przed wyborem oleju do passata, wcześniej był castrol 5w40 , myślę żeby teraz zalać czymś lepszym, nie mam porównania, ale podobno na niektórych olejach pracuje lepiej silnik. Co polecacie? Może Valvoline niebieski bądź motul?
Niestety tego nie wiem, wiem tylko tyle, że to 5 w 40 , a czytałem troszkę na googlach to podobno castrol nie jest już taki świetny, ale może się mylę.
505.01 ma być - o ile mnie pamięć nie myli.. A to który olej lepszy a który gorszy? Znam takich, co do tego przywiązują mocną wagę, a przy następnej wymianie oleju - auto już nie ich...
Lej wg specyfikacji i wymieniaj co np 12tkm a nie 15 i gra
Kierowco, pilnuj ciśnienia w oponach Choć wiele osób planuje wakacyjny urlop z dużym wyprzedzeniem, to często w swoich przygotowaniach do podróży nie uwzględnia kontroli stanu technicznego pojazdu. Szczególnie ważna jest kontrola ciśnienia ...
Droga od koncepcji do samochodu Gdy samochód zjeżdża z linii produkcyjnej, jest w nim już zawarty efekt wysiłku wielu osób. Stworzenie nowego modelu to długi i kompleksowy proces, na który składają się lata doświadczenia zebrane przy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.