Witam, stoję przed wyborem oleju do passata, wcześniej był castrol 5w40 , myślę żeby teraz zalać czymś lepszym, nie mam porównania, ale podobno na niektórych olejach pracuje lepiej silnik. Co polecacie? Może Valvoline niebieski bądź motul?
Niestety tego nie wiem, wiem tylko tyle, że to 5 w 40 , a czytałem troszkę na googlach to podobno castrol nie jest już taki świetny, ale może się mylę.
505.01 ma być - o ile mnie pamięć nie myli.. A to który olej lepszy a który gorszy? Znam takich, co do tego przywiązują mocną wagę, a przy następnej wymianie oleju - auto już nie ich...
Lej wg specyfikacji i wymieniaj co np 12tkm a nie 15 i gra
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Renault 5 GTL Renault 5 GTL wyróżnia się bocznymi listwami z tworzywa, stanowiącymi przedłużenie zderzaków, stylowymi kołami i światłami cofania. W 1978 roku pojawiły się uchylne tylne szyby, jak w wersji 5 TS. Renault 5 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.