Jaki Pierwszy samochod do 5000zl ?

25 Kwi 2010, 18:51

Witam . :smile:

Mam 5000zl na Pierwszy samochod Poszukuje samochodow tylko w wojewodztwie lodzkim.
Moje wybory to:

1.Opel Calibra
2.Renault Laguna
3.Opel Tigra

Bardzo prosze o pomoc w wyborze samochodu moze nawet zaproponujecie cos innego niz mam na liscie . Samochod mam zamiar kupic pod koniec czerwca . Chcialbym samochod malo awaryjny chociaz wiem ze za ta cene bedzie ciezko taki znalezc lecz niestety wiecej nie mam .

Prosze o Pomoc .

Tutaj podaje linki ktore do tej pory znalazlem.(Doradzcie)Nie koniecznie musze akurat kupic samochod z tych co podalem nizej .

1.[link do oferty na Allegro wygasł]

2.[link do oferty na Allegro wygasł]

3.[link do oferty na Allegro wygasł]

4.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

5.[link do oferty na Allegro wygasł]

Z Gory Dziekuje :)
Szukam Pierwszego samochodu
Waldek1991
Nowicjusz

Miejscowość: Lodz

25 Kwi 2010, 19:02

kilka ciekawych autek:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

raczej auta mało awaryjne.
krzych_169
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

25 Kwi 2010, 19:17

Dzieki za szybka odpowiedz z tych co podales to tylko Mazda 323F jest nawet nawet tylko kolor nieodpowiada.

Osobiscie wole ciemne kolory z jasnych to tylko srebrny ale thx:) czekam na dalsze propozycje i rady co do moich wyborow .
Waldek1991
Nowicjusz

25 Kwi 2010, 19:46

Waldek1991 napisał(a):1.Opel Calibra

Jeśli nie boisz się przyklejonej łatki oraz gnijącego tyłu - bierz ;) Ja mam dość niepopularne podejście, ale.... mnie się linia tego auta bardzo podoba. Tylko ta łatka...
Waldek1991 napisał(a):2.Renault Laguna

Po pierwsze primo - nuda. Po drugie primo - nuda. A poza tym nie są to specjalnie trwałe auta.
Waldek1991 napisał(a):3.Opel Tigra

Wygląd świetny, ale najlepiej w nim wyglądają kobiety ;) Do tego jest wolne i małe.

Widzę, że szukasz auta z charakterem. W tej cenie udałoby się znaleźć Mazdę MX-6, a może i nawet MX-6. Te dwa auta bym polecał. Jeśli szukasz natomiast zwykłego auta, ekonomicznego, polecam Polo 6N.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

25 Kwi 2010, 20:07

RE; pawelMX6

Mazda MX6 Fajna nie bralem tego auta wczesniej pod uwage ale nadal mnie ciagnie do Calibry chociaz ze naczytalem sie ze duzo pali i ze rdza ja lubi. Polo takie sobie .
Waldek1991
Nowicjusz

25 Kwi 2010, 20:27

Kup sobie Garbusa, przynajmniej będzie stylowy i z duszą. Polecam, rekomendacja 100%!
?stupid
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze
    W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...

25 Kwi 2010, 21:18

A co byś powiedział na takie coś:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Kwi 2010, 21:39

Mazda MX6 Fajna

Zobacz np. tę MX-6: http://www.areajdm.pl/jdm_mazdaspeed_de ... X-6_1.html
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

25 Kwi 2010, 22:32

To nie czasem Twoja??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

25 Kwi 2010, 22:48

Fajny Ursus ;D
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

26 Kwi 2010, 10:01

co to znaczy ze samochod jest nudny?
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

26 Kwi 2010, 13:38

No popatrz taki znawca wielki a niewie.
Barol
Awatar użytkownika

26 Kwi 2010, 17:45

Cześć
Jeśli decydujesz się kupić autko za 5000 to bądź przygotowany na zainwestowanie w nie kolejnej 5. I to może być dopiero początek. Ja mam podobne doświadczenie z moim pierwszym carem. Był to stary Mercury Sabre. Wielka, piękna bryka. Przy zakupie wyglądał cudnie. Moja radość skończyła się zaraz po pierwszej wizycie u mechanika. Jak mi wyliczył koszty to ręce mi opadły i chciałem jak najszybciej się go pozbyć. Kupił go znajomy ojca, którego było stać na naprawy i inwestycje w różne wynalazki. Byłem przy nim jak lał do silnika taki specjalny olej MaxLine. Dosyć drogi. Władował w niego kilkukrotną cenę jaką za niego wziął ale teraz samochodzik chodzi jak złoto.
z uśmiechem na co dzień
Baazicar
Nowicjusz

Miejscowość: znajomy

26 Kwi 2010, 20:22

A dziwisz się jak to jest jakiś rzadki,egzotyczny i raczej nie spotykany na naszych drogach samochód to zapewne części drogie i ciężko dostepne.
Barol
Awatar użytkownika

30 Kwi 2010, 13:22

A co powiedziecie na tego najstarszego renault scenic .. uzbieralbym z 10000 na ten samochod . Bo jest duzo miejsca w srodku tylko nie wiem czy te samochody sa awaryjne i czy warto . Doradzcie . Pozdrawiam i dzieki za rady :) :wink:

np: http://sunroof.webasto.co.uk/uploads/pi ... nic_30.jpg
Waldek1991
Nowicjusz