Jaki rozrzad ?

15 Lip 2010, 13:34

witam Was... Mam taki problem ze nie wiem jaki wybrac dokladnie rozrzad do swojego auta. Mechanik mi dosc duzo powiedzial, prawie 700 zł i dlatego chcialem cos zamowic przez neta, ale nie moge znalezc odpowiedniego modelu. Moze Wy mi pomozecie ?
Szukam rozrzadu do Renault Laguna 1,8 16 V 88.kW rok prod. 2000

Pomozecie ? :)
michal_fun
Nowicjusz

Miejscowość: z kątowni :)

21 Lip 2010, 11:50

Nie ma żadnego problemu jeśli zamówisz u kogoś kto profesjonalnie zajmuje się dystrybucją zestawów rozrządu,podajesz mu VIN samochodu i o pomyłce nie może być mowy.Masz tam np.zestaw za 160 zł,wpisz sobie w częściach samochodowych rozrząd Renault Laguna 1.8,poszukaj też pompy płynu chłodniczego,napiszę ci na PRIV,które wybrać!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nowy Actros a’la Swanski - "Truck & Art"
    Nowy Actros jest znany nie tylko ze swoich osiągów i niskiego spalania, ale również z drapieżnego wyglądu i nowoczesnego designu. Paweł "Swanski" Kozłowski postanowił dodatkowo podkreślić te cechy pojazdu, ozdabiając ...