REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
polk555 napisał(a):czy grande punto 2005-2010r. nie są awaryjne ? jaki silnik najlepiej wybrac ? czy moze cos innego wybrac ?
lekarz nie ma rady na tak ciezki przypadek.HighwayStar napisał(a):Krzysiu, czy w realu podczas dyskusji też powtarzasz wszystko dokładnie to samo co powiedziała przed Tobą inna osoba? Co na to lekarz?
Adamautko napisał(a):golf 4 1.6 benzyna albo seat leon ten sam silnik
dominik89 napisał(a):uwazasz tak, bo przeczytałeś od kogos ze 1.6 sa zle? czy miales do czynienia z jazda golfem 1.6 ? bankowo tylko przeczytales. jezdzilem golfem 4 1.6 i wcale nie jest mułem, co ty na to? do 100km/h przyspiesza fajnie, autor chce auto typowo na dojazdy do pracy i na miasto, po co wiekszy silnik?
Adamautko napisał(a):jak ktoś cisnie to i z 13 spali
polo masa ponad tone i 54km, golf IV 1.6 masa niecale 1200kg, 50 km roznicy.. pokaz mi realny fakt, ze taki 1.6 spali 12litrow/100. chyba ze po miescie ciagle do odcinki, chociaz watpie ze nawet te 12litrów by wzial. skoro piszeszmze 1.6 w golfie to muł, to co uwazasz o swoim polo ktory ma polowe mocy mniej, i tylko niecale 200kg wagi mniejkrzysiek4000 napisał(a):Jest mułem miałem do czynienia z nim i wybacz ten silnik nadaje się do polo a nie do golfa ale to już co kto woli, dla mnie osobiście ten silnik jest zbyt mułowaty i paliwożerny
dominik89 napisał(a):polo masa ponad tone i 54km