Witam.Planuje zakup pierwszego samochodu do 12 tyś zł . Roczny przebieg okoł 5 tyś km głownie po mieście .Najlepiej żeby był to samochód oszczędny i miał dużo miejsca w kabinie gdyż jestem osobą dość wysoką .Dobrze by było gdyby miał dobre wyposażenie . Z góry dziękuje za propozycje
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Nyck de Vries dołącza do TOYOTA GAZOO Racing Holender Nyck de Vries będzie nowym zawodnikiem TOYOTA GAZOO Racing. 25-latek będzie pełnił rolę kierowcy testowego i rezerwowego w zespole startującym w mistrzostwach świata w wyścigach długodystansowych (FIA WEC) do końca ...
Wczoraj wracałem do Gdańska z posiadaczem BMW e46 i stwierdził, że Galant przyjemniejszy w środku:) Jedynie koszt przejazdu robi różnicę, benzyna a diesel:P
subb0 napisał(a):Wczoraj wracałem do Gdańska z posiadaczem BMW e46 i stwierdził, że Galant przyjemniejszy w środku:) Jedynie koszt przejazdu robi różnicę, benzyna a diesel:P
Galant jest dobrym wozem a kolego nie myślałeś o astrze G bertone.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.