Witam.Planuje zakup pierwszego samochodu do 12 tyś zł . Roczny przebieg okoł 5 tyś km głownie po mieście .Najlepiej żeby był to samochód oszczędny i miał dużo miejsca w kabinie gdyż jestem osobą dość wysoką .Dobrze by było gdyby miał dobre wyposażenie . Z góry dziękuje za propozycje
Pojazdy wojskowe MAN i STAR MAN Nutzfahrzeuge często przewija się w kontekście rozmów o pojazdach wojskowych. Powodem jest to, że od dawna samochody ciężarowe tej marki znajdują się w ofercie dla naszej armii, a niektóre modele są w eksploatacji. ...
Jesienne liście - piękne i niebezpieczne Choć kolorowe liście to urokliwy element jesieni, może on stać się przyczyną zagrożenia na drodze. Na mokrych liściach auto łatwo traci przyczepność, mogą one też przykrywać nierówności czy dziury, a nawet uszkodzić ...
Wczoraj wracałem do Gdańska z posiadaczem BMW e46 i stwierdził, że Galant przyjemniejszy w środku:) Jedynie koszt przejazdu robi różnicę, benzyna a diesel:P
subb0 napisał(a):Wczoraj wracałem do Gdańska z posiadaczem BMW e46 i stwierdził, że Galant przyjemniejszy w środku:) Jedynie koszt przejazdu robi różnicę, benzyna a diesel:P
Galant jest dobrym wozem a kolego nie myślałeś o astrze G bertone.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.