Zastanawiam się nad kupnem pierwszego auta do max. 15tys. zł. Do tej pory jeździłem vectrą b 1.8 - samochodem ojca.
Zależy mi na tym żeby auto ładnie się prezentowało, było mało awaryjne i dość łatwe w utrzymaniu.
Strasznie podoba mi się Peugeot 307CC, mam do niego wielką słabość, tylko pytanie do Was - bardziej doświadczonych - czy w praktyce taki zakup się opłaci?
Ogłoszenia, które mnie zainteresowały to: [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
I coś bardziej klasycznego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Powiedzcie, czy z praktycznego punktu widzenia warto pchać się w kupno 307CC czy lepiej postawić na jakąś sprawdzoną klasykę?
Edit: zapomniałem dodać, że samochodem nie będzie robione Bóg wie ile kilometrów. Raczej raz w tygodniu trasa na autostradzie (150km) i na co dzień do jazdy po mieście.
Odpuść sobie cabrio od handlarzy (nieistotne czy z materiałowym czy z metalowym dachem), bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że wpakujesz się na minę, a remont panelowego dachu to ok 5k... Co do tych dwóch aut z linków - pomyśl logicznie - przedlift tańszy od polifta o 500zł, nie wzbudziło to Twoich wątpliwości?
No to ja już nie wiem W takim razie poproszę o polecenie linków do Peugeota 307CC godnych uwagi. Może być cała Polska, choć najlepiej: podkarpackie, małopolska, świętokrzyskie, kujawsko-pomorskie, wielkopolskie i ew. mazowieckie.
Toyota TJ Cruiser, pomysłowy minivan i SUV w jednym TJ Cruiser, zaprojektowany z myślą o aktywnym stylu życia, podróżach i sportach outdoorowych, zadebiutował jako koncept ponad 2 lata temu. Teraz japoński magazyn Best Car donosi, że auto ma trafić do sprzedaży. W październiku ...
Killaz napisał(a):przecież takie auta można kupić za 15 tys. zł, a ty jakieś wysyłasz po 22 tys zł
nie zapominaj, że jest lato, a więc ceny takich aut wzrosły W przypadku takich cabrio uważam wyjątkowo, że warto nawet trochę przepłacić, bo jednak kilka newralgicznych punktów takie auta mają
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.