Generalnie szukam wygodnego, przestronnego, dynamicznego i bezpiecznego autka dla 3 osób. Stąd te 3 autka wymienione przeze mnie. Zależy mi żeby autko nie psuło się i było ekonomiczne w użytkowaniu. Obecnie śmigam Renault Megane 3 1.5 Dci i jestem zadowolony ale powoli pora na zmianę.
Szukam używanego hatchbacka w cenie do 45 tys zł. Jazda to 20/80 miasto i trasa. Jeżdżę obecnie Megane 3 1.5 Dci i bardo sobie chwalę ten samochód ale pora na zmianę. Myślałem nad: Honda Civic IX 1,8 benzyna, Ford Focus, Megane4, czy nawet Fiat 500 X. Czekam na wasze opinie.
Ostatnio edytowany przez mike, 20 Lut 2020, 19:33, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Masz już jeden wątek, możesz spokojnie go kontynuować
Linie na drodze - nie dla ozdoby! Przekraczanie linii ciągłej pojedynczej lub podwójnej na zakręcie, w pobliżu skrzyżowania czy podczas wyprzedzania to częste zachowania na polskich drogach, mimo że utrzymanie swojego toru jazdy jest jedną z podstawowych ...
Renowacja zniszczonej skórzanej tapicerki Chciał bym się z Wami podzielić wiedzą na temat renowacji skórzanych tapicerek. Mam za sobą ok. 20 odnowionych foteli, kilka kanap tylnych, boczków drzwiowych oraz kierownic. Właściwie uczyłem się na własnych ...
pete5555 napisał(a):Bo jakoś nikt nie odpowiada.....
czemu się dziwić, skoro oczekujesz naszej pomocy na podstawie jednego dłuższego zdania z pierwszego postu? Nie jesteś od dzisiaj na forum, powinieneś wiedzieć, jak powinno wyglądać zapytanie.
Ostatnio edytowany przez mike, 20 Lut 2020, 19:31, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Uzupełnienie info
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.