Generalnie szukam wygodnego, przestronnego, dynamicznego i bezpiecznego autka dla 3 osób. Stąd te 3 autka wymienione przeze mnie. Zależy mi żeby autko nie psuło się i było ekonomiczne w użytkowaniu. Obecnie śmigam Renault Megane 3 1.5 Dci i jestem zadowolony ale powoli pora na zmianę.
Szukam używanego hatchbacka w cenie do 45 tys zł. Jazda to 20/80 miasto i trasa. Jeżdżę obecnie Megane 3 1.5 Dci i bardo sobie chwalę ten samochód ale pora na zmianę. Myślałem nad: Honda Civic IX 1,8 benzyna, Ford Focus, Megane4, czy nawet Fiat 500 X. Czekam na wasze opinie.
Ostatnio edytowany przez mike, 20 Lut 2020, 19:33, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Masz już jeden wątek, możesz spokojnie go kontynuować
Toyota Century Producenci najbardziej luksusowych samochodów mają w swoich ofertach kabriolety - Rolls Royce oferuje model Dawn, a Bentley Continentala GT Convertible. A co, gdyby do tego grona dołączyła również Toyota? Japońska ...
Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...
pete5555 napisał(a):Bo jakoś nikt nie odpowiada.....
czemu się dziwić, skoro oczekujesz naszej pomocy na podstawie jednego dłuższego zdania z pierwszego postu? Nie jesteś od dzisiaj na forum, powinieneś wiedzieć, jak powinno wyglądać zapytanie.
Ostatnio edytowany przez mike, 20 Lut 2020, 19:31, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Uzupełnienie info
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.