REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to jest pojęcie względne, bo jak serwisowany to pojeździ długie lata, analogicznie idiota zajezdzi auto na dystansie 1000kmxplosiv01 napisał(a):Nie wiem co do przebiegu tych samochodow nie sa za duze troche . Wiadomo chociaz ze sa orginalne ale czy nie sa za duze ?
dwumas w benzyniakach nie dostaje tak po d... jak w dieslach, poza tym tu jest automat no i turbo to w obecnych czasach też groszowe sprawyxplosiv01 napisał(a):Audi mi sie bardzo podoba ale boje sie tego silnika bo to jest benzyna z turbina tak ? I nie wiem bo drogie sa te koladwumasowe do wymiany czy turbina do reg
jeśli jest dobra instalacja, a auto nie ma za długo gazu (jeśli jeździ na kolejnej butli to lepiej odpuścić, choć z drugiej strony jak pierwsze 10+ lat przejeździł, to czemu ma tego nie robić dalej?) to będzie ok. Reszta to rzecz jasna to, o czym pisałem w pkt pierwszym tej wypowiedzixplosiv01 napisał(a):Powiedz mi jeszcze czy takie przebiegi w benzynie z gazem ile jeszcze takie samochody pojezdza .
na olx dałem Wro + bodaj 30km, a ogłoszeń jak widać z samego miasta w 3 d.pyxplosiv01 napisał(a):akbys szukał to nie musza byc tylko z wroclawia moga byc z dolnegoslaska calego