REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
xplosiv01 napisał(a):Daewooleganzy gosciu powiedzial tak:
Brak oznak korozji
Gaz wazny 2 lata (to chyba malo ? Czy dobrze )
Odpala bez wiekszych problemow ;D
Ubezpieczenie do konca roku
Przeglad do września
To juz sam nie wiem czy umawiac sie z nim czy raczej nie . co do reszty ogloszen ;D jeszcze zadzwonie o audi ale boje sie tego silnika bo podobno sa bardzo wadliwe i duzo jesli chodzi o naprawy.Seat juz sprzedany , a wiec zostało te reno i hyundai .Skad jestes mike i czy jest mozliwosc zebys pojechal ze mna obejrzec samochod oczywiscie z zaplata. A jak daleko mieszkasz to czy poszukalbys pewnego samochodu u siebie i ja po prostu przyjechalbym. Dzisiaj bylem na gieldzie nic ciekawego nje widzialem . oprócz fajnej vectry za 4 tys . ale jakis facet jak podszedlem juz ja ogladal i po jezdzie kupil
mike napisał(a):Panewki można zrobić profilaktycznie za ~500zł
mike napisał(a):3. Zasadniczo z DU najtrudniej jest kupić Lanosa, ew Tico, które często jeździ po pizzeriach.
mike napisał(a):Matiz trochę takie nie wiadomo co. Trochę ulepszone Tico, choć wg mnie gorsze. Blacha podobnie kiepska, jak dla mnie gorsze prowadzenie - jednak środek ciężkości wyżej.
mike napisał(a):Lanos prosta sprawa - dojazdy do szkoły, pracy, turlanie się z pkt A do pkt B. 1.4 podobno słaby, a 1.5 ma jakieś problemy.
mike napisał(a):W tej klasie doskwiera już brak wspomagania, choć da się bez tego żyć.
Koreański połykacz kilometrów. Albo auto dla ludzi, którzy nie patrzą na markę tylko na to co oferuje dany model. Bo nie da się ukryć że Leganza w swoim budżecie zajmuje topowe miejsca pod względem oferowanego wyposażenia i komfortu.mike napisał(a):Nie potrafię jednak sklasyfikować Leganzy